Без комісії Я власник 2 кімнати Євроремонт Свій санвузол Шевченка 276 $22 500

Без комісії Я власник 2 кімнати Євроремонт Свій санвузол Шевченка 276

Черкаси
11 червня №176873
Кімнат:
Загальна площа: 44 м²
Поверх:
Поверховість:
Опалення: Центральне 
ID: 833431893 
Без комісії, я власник! Пропонуємо Вам 2 кімнати в самому центрі бульвар Шевченка, 276 з комфортним капітальним Євроремонтом - стіни штукатурка, стеля біла пластикова вагонка (дуже зручно мити], вікна REHAU з Потрійним склом, фурнітура MACO, в кімнатах якісний лінолеум, санвузол в сучасній плитці, повністю вирівнювали підлогу по всіх кімнатах і в санвузлі, змішувачі, труби, сантехніка, корінні крани нові та якісні, унітаз компакт новий - реальна економія по ремонту!Біля ТРЦ "Pionner" з видом на фонтани та палац Дружби Народів. В кімнатах великі чавунні батареї у відмінному стані, опалення починається з наших кімнат з 4 поверху, дуже жарко взимку. У 2-х кімнатах і санвузлі вікна склопакети Rehau потрійне скло, також є ряд серйозних переваг, а саме: цегляний будинок знаходиться прямо на зупинці громадського транспорту, прямо в будинку перукарня, аптека і продуктовий супермаркет, в пішій доступності весь центр міста, Будинок торгівлі, центральний ринок, АТБ, Сільпо, дитячі садочки, школа № 1, 17, 11, платна АВТОСТОЯНКА біля дому.

Продаж можливий з меблями та побутовою технікою. Заходь і живи і не витрачай гроші на ремонт, меблі та побутову техніку. Завжди можна здати в оренду – Центр Ядро.

Адреса: бульвар Шевченка, 276.

Ціна 22 500 $
Прямий продаж! Без комісії, я власник!
Телефонуйте у будь-який час, без вихідних! Усі деталі по телефону! Фотографії відповідають, квартира чиста, не прокурена з якісним ремонтом!
Емма
Був у мережі 29 червня 14:14
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
$22 500
Зворотний дзвінок Связаться
Емма
Був у мережі 29 червня 14:14