Центр. Видова 2-а кв-ра в елітній новобудові. Є оселя. $78 500

Центр. Видова 2-а кв-ра в елітній новобудові. Є оселя.

вул. Грушевського110, Черкаси на мапі
26 квітня №145970
Кімнат:
Загальна площа: 75 м²
Поверх: 13 
Поверховість: 17 
Опалення: Центральне 
Назва ЖК: Надія  
ID: 837351241 
Продається неймовірна, простора, видова 2-а квартира в центрі міста по вул. Грушевського110. Квартира розташована на найвдалішому 13 поверсі 17 поверхового монолітного будинку. Будинок утеплений, в квартирах дуже тепло. Будинок зданий в експлуатацію, комунікації підключені, в квартирах роблять ремонти, та вже живуть люди. Оформлене право власності, документи на руках. В будинку працюють 2 ліфти грузовий та пасажирський. Родзинкою квартири є те, що всі вікна виходять на річку та місто, квартира видова, відкривається неймовірна панорама з усіх вікон квартири, є можливість споглядати та насолоджуватись сходом та та західом сонця.
Гарне планування квартири дає можливість функціонального перепланування її в євротрьошку, квартиру з великою гардеробною кімнатою та 2 санвузлами.
В квартирі зроблена чорнова стяжка підлоги, електрика, під'єднаний 2 тарифний лічильник, розведене горизонтальне опалення та під'єднані радіатори й встановлені лічильники тепла. Це дає змогу самому регулювать температуру в квартирі по своїх потребах. Також встановлені лічильники на світло та воду. Зроблені початкові ремонтні роботи.
Біля будинку є своя велика автопарковка. Розташування будинку не потребує реклами все поруч, центр, садочки, школи, ТРЦ, магазини, кафе, ресторани, аптеки,...парк, набережна, та вся інша необхідна інфраструктура міста.
Запрошую на перегляд унікальної видової квартири. Квартира варта вашої уваги. Ключі на руках.
ПослугаАН2%
Людмила
Був у мережі 9 квітня 23:08
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
$78 500
Зворотний дзвінок Связаться
Людмила
Був у мережі 9 квітня 23:08
Расположение
вул. Грушевського110, Черкаси