Двох кімнатна у тихому місці! $52 500

Двох кімнатна у тихому місці!

Чернігів
25 червня №188045
Кімнат:
Загальна площа: 50 м²
Поверх:
Поверховість:
Опалення: Центральне 
ID: 695015447 
Ексклюзивна пропозиція! Шикарна квартира у самомаму серці міста від власника. Квартира двох кімнатна для комфортного проживання! Квартира світла, затишна, розташована за десять хвилин ходьби до площі. На 4 поверсі 5-ти поверхового будинку з видом на прекрасний природний двір у тихому місці і водночас у центрі міста з гарною інфраструктурою. У квартирі WiFi, кондиціонер, телебачення смарт, холодильник, мікрохвильова піч, посудомийна машина, пральна машина, диван замшевий, ЄВРО-ліжко, 2 телевізори смарт, кондиціонер.
Зал:
У залі розташований диван замшевий, телевізор смарт діагоналлю 42 дюйми, великий стіл, стільці, велике крісло, кондиціонер.
Кімната:
У кімнаті знаходиться велике двоспальне ліжко євро класу, смарт телевізор діагоналлю 43 дюйми, тумбочка з дзеркалом, крісло, ВЕЛИКА шафа, з дзеркалом.
Кухня:
Кухня обладнана кавовою машиною, посудомийною машиною, мікрохвильовою піччю, холодильником, та всім необхідним для комфорту. У кухні вбудована гарна стільниця зі штучного каменю, столик від підвіконня також зі штучного каменю, газова плита з духовкою, великий брендовий холодильник.
Ванна:
У ванній кімнаті є душова кабіна, ванна, умивальник із дзеркалом. Також встановлений бойлер місткістю 50лт. комфортабельно! Вся сантехніка, побутова техніка, меблі брендові фірми.
Коридор:
У коридорі розташована передпокій із дзеркалом.
Балкон:
Балкон з видом на завжди прекрасні дерева, не дивлячись на пору року.
Відповім на всі запитання. Проведу перегляд.
Анна
Був у мережі вчора 14:14
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
$52 500
Зворотний дзвінок Связаться
Анна
Був у мережі вчора 14:14