Продаж, 3-к квартири у с. Чубинське в 15хв. від метро Бориспільска $94 000

Продаж, 3-к квартири у с. Чубинське в 15хв. від метро Бориспільска

вул. Погребняка 13, Чубинське на мапі
22 грудня 2023 №13091
Кімнат:
Загальна площа: 89 м²
Поверх:
Поверховість:
Опалення: Центральне 
ID: 805181016 
Пропонуємо вам затишну 3-кімнатну квартиру за містом по вул. Погребняка 13, знаходиться всього лише в 15 хвилинах від метро "Бориспільська". Це ідеальне місце для тих, хто цінує зручність транспортного сполучення та затишок за межами міської суєти. В БУДИНКУ ВЛАСНИЙ ГЕНЕРАТОР!

Квартира має просторий та розумно спроектований план: 2 окремі кімнати, вітальня та велика кухня, що створюють комфортні умови для життя родини або невеликої компанії. Тут ви зможете відчути додатковий простір та свободу завдяки наявності 3 балконів, які дозволять насолоджуватись свіжим повітрям та навколишнім ландшафтом.

Щоб забезпечити ваш комфортний та безтурботний проживання, квартира обладнана всією необхідною технікою. Тут ви знайдете всі необхідні прилади для приготування їжі, прання та інші побутові пристрої. Крім того, квартира обладнана шумоізоляцією, що допоможе вам насолоджуватись спокоєм і тишею у будь-який час доби.

Район, в якому знаходиться квартира, є дуже розвинутим. Тут ви зможете знайти різноманітні кафе , поштові відділення для зручності обслуговування, а також басейни та інші спортивні заклади для активного та здорового способу життя.

Всі питання по телефону, Гарного дня)
Нікіта
Був у мережі 29 червня 14:14
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
$94 000
Зворотний дзвінок Связаться
Нікіта
Був у мережі 29 червня 14:14
Расположение
вул. Погребняка 13, Чубинське