Продам квартиру 4х кімнатна ж.м. ПОКРОВСЬКИЙ 3а $95 000

Продам квартиру 4х кімнатна ж.м. ПОКРОВСЬКИЙ 3а

Dnipro
17 August №221960
Продам квартиру 4х кімнатна ж.м. ПОКРОВСЬКИЙ 3а Dnipro - photo 1
Продам квартиру 4х кімнатна ж.м. ПОКРОВСЬКИЙ 3а Dnipro - photo 2
Продам квартиру 4х кімнатна ж.м. ПОКРОВСЬКИЙ 3а Dnipro - photo 3
Продам квартиру 4х кімнатна ж.м. ПОКРОВСЬКИЙ 3а Dnipro - photo 4
Продам квартиру 4х кімнатна ж.м. ПОКРОВСЬКИЙ 3а Dnipro - photo 5
Продам квартиру 4х кімнатна ж.м. ПОКРОВСЬКИЙ 3а Dnipro - photo 6
Продам квартиру 4х кімнатна ж.м. ПОКРОВСЬКИЙ 3а Dnipro - photo 7
Продам квартиру 4х кімнатна ж.м. ПОКРОВСЬКИЙ 3а Dnipro - photo 8
About property
Rooms:
Total area: 87 m²
Floor:
House floors:
: 856496754 
Будинок розташований на Набережному ж.м.Покровський.4 х кімнатна квартира з Дизайнерським Євро ремонтом, квартира двостороння. Вхідні двері подвійні броньовані, так само броньовані двері і в тамбур. У квартирі зроблено вдале планування, кухня студія і три окремі спальні. З двох спалень вихід на балкони. У третій спальні лоджія. Балкони і лоджія заскладнені якісним МП. Комунікації в квартирі всі замінювалися, труби, опалення, проводка вся нова. Батареї нові чавунні сучасного дизайну. Обої антиалергенні, замовляли в Німеччині. На підлозі паркетна дубова дошка.Всі двері і лутки з масиву ясеня. Перед укладанням паркета робилася якісна стежка бетонна. Дуже цікавий дизайн освітлення електрики, підсвічування. Кухня вкомплектована всією необхідною технікою, газова плита, духовка, посудомийна машина, кавова машина, холодильник Bosch, мікрохвильовка, телевізор, фільтрація води, всі меблі на блюмівських механізмах. Розкладний металево скляний стіл. І є не помітні двері- купе, дуже зручно, якщо потрібно закрити кухню.
Великі три спальні.В кінці коридору велика вбудована гардеробна, обладнана шафами. У квартирі три інверторних кондиціонери LG зима-літо. До включення централізованого опалення можна обігріти квартиру кондиціонерами. Тепла підлога в санвузлі та на лоджії.
Санузел поєднаний, в якісному кафелі. Залишається нова пральна машина, новий бойлер.
Так само в квартирі залишаються кутовий м'який великий диван в студії, диван у спальні, комод, шафа на балконі, тумбочки.
Хто хоче жити в комфорті вже зараз, не морочити голову з ремонтом, то ця квартира для Вас просто знахідка, в ремонт квартири вкладалася душа, робився ремонт для себе на роки. Дуже хороший поверх, не низький і не високий. Будинок так розташований, що протягом дня немає сонцепеку. Двір тихий, доглянутий, навколо квіти, лавки для відпочинку. Поруч школи, дитячий садок, магазини, Макдональдс, поліклініка, Транспортне сполучення в будь-який кінець міста. Перед будинком є стоянка для автомобіля
Ирина АН Резидент
Was online today 17:51
Log In or Sign In to leave comment.
$95 000
Callback Message
Ирина АН Резидент
Was online today 17:51
Back to Top