Квартира, від власника. $29 200

Квартира, від власника.

вул. Скляна 2, Kostopil on the map
15 August №220724
Квартира, від власника. Kostopil - photo 1
Квартира, від власника. Kostopil - photo 2
About property
Rooms:
Total area: 62 m²
Floor:
House floors:
: 855782076 
Продається затишна трикімнатна квартира, в хорошому районі м.Костопіль, завокзальний р-н, по вул. Скляна 2. Квартира не кутова, дуже тепла, в цегляному будинку. На поверсі всього три квартири, доброзичливі сусіди. Навколо будинку гарна територія, де знаходиться дитячий майданчик і парковка. Навколо мальовничий вид, затишний двір. Будинок не над дорогою, що гарантує спокій. Розвинута інфраструктура.
В кроковій доступності школа, два дитячих садочка, магазини, продовольчі магазини. Будинок розташований в 5 хвилинах від ставка і відпочинкової зони, пляжу «Дубок». У дворі немає проблем з паркуванням. Гарна транспортна розв'язка в будь-яку точку міста. Без боргів та обтяжень. Усі документи готові до продажу.

В квартирі косметичний ремонт, житловий стан помінені усі вікна на пластикові. Усі меблі залишаються у квартирі, за вашим бажанням, без доплат. Утеплена, обшита, засклена пластиковим лоджія.
Великі, просторі кімнати, одна з яких прохідна. Роздільний туалет, ванна. В кімнатах підлога паркет. Санвузол, ванна підлога плитка. В квартирі є дві кладові. Також, в доповнення до квартири іде підвал. Квартира суха, тепла, не кутова. Двері у під'їзд з домофоном. Наявні лічильники на світло та воду.

Загальна площа квартири 68 м2.
Поверх 5/5 ц (присутній технічний поверх). Нова двухскатна криша.

Власна котельня, в дворі будинку встановлено ІТП, що значно зменшує комунальні платежі.

Створено діюче ОСББ.
Ціна 29 тис евро.

Дана квартира підійде для людей, які бажають зробити усе під себе. Також підійде і для прожиття, вже зараз. Продається в зв'язку з переїздом в інше місто. Для отримання більш детальної інформації 09******03. Продаж від власника.
Любов Іванівна
Was online 16 september 19:28
Log In or Sign In to leave comment.
$29 200
Callback Message
Любов Іванівна
Was online 16 september 19:28
Location
вул. Скляна 2, Kostopil
Back to Top