Актуально! Оренда! Трикімнатна квартира! Андрія Верхогляда 19а $3 300

Актуально! Оренда! Трикімнатна квартира! Андрія Верхогляда 19а

Kyiv
Yesterday №234388
Актуально! Оренда! Трикімнатна квартира! Андрія Верхогляда 19а Kyiv - photo 1
Актуально! Оренда! Трикімнатна квартира! Андрія Верхогляда 19а Kyiv - photo 2
Актуально! Оренда! Трикімнатна квартира! Андрія Верхогляда 19а Kyiv - photo 3
Актуально! Оренда! Трикімнатна квартира! Андрія Верхогляда 19а Kyiv - photo 4
Актуально! Оренда! Трикімнатна квартира! Андрія Верхогляда 19а Kyiv - photo 5
Актуально! Оренда! Трикімнатна квартира! Андрія Верхогляда 19а Kyiv - photo 6
Актуально! Оренда! Трикімнатна квартира! Андрія Верхогляда 19а Kyiv - photo 7
Актуально! Оренда! Трикімнатна квартира! Андрія Верхогляда 19а Kyiv - photo 8
About property
Rooms:
Total area: 101 m²
Floor: 12 
House floors: 18 
: 860063020 
Вашій увазі пропонується в оренду розкішна трикімнатна квартирі в самому серці Печерська.
Функціонал Квартири має житлову та денну зону опен-спейс. Вхідна група - з відокремленим гардеробом та великими розсувними дверима, велике дзеркало з підсвіткою, та прихований за стіновими панелям електричний та слаботочний щит. Домофон.
Перший санвузол. З душовою зоною та прихованою системою змішувача, гігієнічний душ та невелика тумба для зберігання рушників, електрорушникосушка з прихованим монтажем. Технічно-побутове приміщення в якому розмістилась прально-сушильна машина Samsung з функцією швидке прання, бойлер gorenje На 100л з сухим теном, фільтр для підготовки питної води в кухні з зворотнім осмосом та мінералізатором - ecosoft.
Об'єднана зона вітальні їдальні та кухні. За рахунок великих вікон в підлогу та видовими ракурсами з майже всіх вікон простір не здається затиснутим. Суперфункціональна кухня з величезними зонами зберігання , великим островом та безліччю вбудованих шаф. Скляна вітрина поруч з островом , полиці,що суміжні з скляною перегородкою балкону створює дуже комфортне перебування ,сидячи за островом. Вбудована техніка кухні налічує в собі вбудовану індукційну варильну поверхню , вбудовану витяжку, пмм 600 мм, холодильник вбудований liebher , духова шафа з функцією свч, вбудована кавомашина. Вся техніка FRANKE. Організація кухонної зони спрямована на правило трикутника з доступом до холодильника та комфортною зоною приготування. Поверхня острова, та стільниці кухні з стіновими бортами керамограніт 12 мм. Мийка нижнього монтажу, змішувач на два виливи мінералізованою водою для пиття та очищеною для приготування їжі. Дозатор для рідкого мила. Цікавим рішення є вбудовані за панелями сенсорні підсвітки на скляні фасади кухні та скляну вітрину. Зона їдальні це круглий стіл з поверхнею з hpl плити 1300 мм в діаметрі та розкладним механізмом до збільшення розміру столу до 400 мм, вміщатиме комфортне перебування від 4 до 8 людей. Стільці виконанні в комбінації шкіра та тканина. Зона вітальні розташована таким чином,що розміщення ТВ дає можливість дивитись його з будь якої точки простору, чи то з острову, їдальні чи то дивану. Навіть з балкончику, хоча складно то назвати балкончик - то місце сили ))) - оскільки вид з вікон відкривається чудовий , та за рахунок монтажу скляних конструкцій на ньому можна усамітнитися та використовувати цю площу не тільки для відпочинку , а і як робоче місце .
Led Телевізор - Samsung та додатково змонтована система саундбар DENON.
Всі вікна вітальні, кухні - їдальні та балкону обладаннні деревяними жалюзі з широкою планкою. Управлінням шторами.
Зона мастер-спальні вміщає в себе не лишє кімнату спальні, а і гардероб та власний мастерсанвузол. Санвузол з ванною, вбудованою системою змішувачів в борт , душова зона з вбудованими змішувачами, унітаз та біде, електрорушникосушка з прихованим монтажем, велике дзеркало з підсвіткою, зручна тумба для зберігання. Вся сантехніка Villeroy & boch, змішувачі Paffoni. Між спальнею
Ірина
Was online 20 september 12:56
Log In or Sign In to leave comment.
$3 300
Callback Message
Ірина
Was online 20 september 12:56
Back to Top