Обміняю простору 3-кімн.квартиру біля лісу, 107кв.м на Західну Україну $120 000

Обміняю простору 3-кімн.квартиру біля лісу, 107кв.м на Західну Україну

вул. Пономарьова, 26, Kyiv on the map
17 September №231882
Обміняю простору 3-кімн.квартиру біля лісу, 107кв.м на Західну Україну Kyiv - photo 1
Обміняю простору 3-кімн.квартиру біля лісу, 107кв.м на Західну Україну Kyiv - photo 2
Обміняю простору 3-кімн.квартиру біля лісу, 107кв.м на Західну Україну Kyiv - photo 3
Обміняю простору 3-кімн.квартиру біля лісу, 107кв.м на Західну Україну Kyiv - photo 4
Обміняю простору 3-кімн.квартиру біля лісу, 107кв.м на Західну Україну Kyiv - photo 5
Обміняю простору 3-кімн.квартиру біля лісу, 107кв.м на Західну Україну Kyiv - photo 6
Обміняю простору 3-кімн.квартиру біля лісу, 107кв.м на Західну Україну Kyiv - photo 7
Обміняю простору 3-кімн.квартиру біля лісу, 107кв.м на Західну Україну Kyiv - photo 8
About property
Rooms:
Total area: 107 m²
Floor:
House floors: 22 
: ЖК Коцюбинський  
: 859529151 
Обміняю на квартиру або будинок в Закарпатській, Чернівецькій, Івано-Франківській, Тернопільській або Львівській областях простору затишну 3-кімнатну квартиру в новому монолітно-каркасному будинку, біля соснового лісу. ЖК «Коцюбинський», вул. Пономарьова, 26 на території Святошинського району Києва. Півгодини спортивним кроком до станції метро Академмістечко.
Поряд Lavina Mall, Епіцентр, Ашан, Новус. Метро Академмістечко – 5 хв. на авто, до 10 хв. на маршрутці. Декілька дитячих і спортивних майданчиків, у т.ч. в прилеглому до ЖК лісі. 5 хвилин пішки до відділення Нової пошти і державного дитячого садочка. В ЖК є приватний дитячий садочок, супермаркет Фора, інші продуктові магазини, кафе, фітнес-клуб, салон краси з перукарнею, 9-ти поверховий паркінг та декілька безкоштовних майданчиків для паркування автомобілів.
Площа 107 кв.м., кухня – 16, житлові кімнати 22, 17 і 16, хол – 24 кв.м, лоджія – засклена, балкон засклений, ванна кімната з біде, гостьовий туалет. На поверсі лише 4 квартири. В під’їзді два пасажирських і один вантажний ліфти.
Ремонт зроблений продумано і практично (все робилося для себе). Підлога – якісна паркетна дошка, стіни і стеля фарбовані, на них вапняна (екологічна) штукатурка, гіпсокартонних конструкцій немає. Лічильники води і тепла, на радіаторах – терморегулятори – для регулювання та економії подачі тепла, 2 бойлера, кондиціонер, у ванній кімнаті є підігрів підлоги та електрична рушникосушарка. Пральна і посудомийна машини, холодильник, мікрохвильова піч, 2 телевізора, підключений інтернет та кабельне телебачення, вбудована кухня, столи, декілька шаф і комодів, тумби, диван та інші меблі. На вікнах балкону ролети (додатковий захист від літньої спеки).
Будинком управляє професійне ОСББ. Власники квартир на зборах вирішують всі ключові питання, у т.ч. про розмір квартплати, голосуванням обирають голову і правління ОСББ, які щорічно звітують про свою роботу. На першому поверсі будинку цілодобово чергує диспетчер.
Вікно балкону виходить у двір ЖК і з них добре видно власних дітей, коли вони гуляють на спортивних і дитячих майданчиках.
Право власності більше трьох років.
Ціна на обмін 120000 у.о. Можлива моя доплата.
Пропозиції і запитання пишіть, будь ласка, в повідомлення. В пріоритеті ОБМІН, але ПРОДАЖ теж можливий продаж, ціна буде нижчною.
Власник
Was online today 17:51
Log In or Sign In to leave comment.
$120 000
Callback Message
Власник
Was online today 17:51
Location
вул. Пономарьова, 26, Kyiv
Back to Top