Продам 1к квартиру, ВЛАСНИК, Позняки, вул. Драгоманова 6/1 $78 000

Продам 1к квартиру, ВЛАСНИК, Позняки, вул. Драгоманова 6/1

вул. Драгоманова 6, Kyiv on the map
23 August №223946
Продам  1к квартиру, ВЛАСНИК, Позняки, вул. Драгоманова 6/1 Kyiv - photo 1
Продам  1к квартиру, ВЛАСНИК, Позняки, вул. Драгоманова 6/1 Kyiv - photo 2
Продам  1к квартиру, ВЛАСНИК, Позняки, вул. Драгоманова 6/1 Kyiv - photo 3
Продам  1к квартиру, ВЛАСНИК, Позняки, вул. Драгоманова 6/1 Kyiv - photo 4
Продам  1к квартиру, ВЛАСНИК, Позняки, вул. Драгоманова 6/1 Kyiv - photo 5
Продам  1к квартиру, ВЛАСНИК, Позняки, вул. Драгоманова 6/1 Kyiv - photo 6
Продам  1к квартиру, ВЛАСНИК, Позняки, вул. Драгоманова 6/1 Kyiv - photo 7
Продам  1к квартиру, ВЛАСНИК, Позняки, вул. Драгоманова 6/1 Kyiv - photo 8
About property
Rooms:
Total area: 43 m²
Floor: 16 
House floors: 26 
: вул. Драгоманова  
: 857426466 
Продам 1к квартиру, ВЛАСНИК, Позняки, вул. Драгоманова 6/1, сучасний ремонт

ПЛАНУВАННЯ:
1к квартира, 43/20/10 кв.м., 16 поверх/26 поверхового будинку, спецпроект 2012 року забудовника «Житлоінвест», монолітно – каркасна технологія будівництва, 15 хв до найближчої ст. м.Позняки, планування: окрема вітальня/спальня, кухня, санвузол – сумісний, невелика мебльована кімната - гардеробна.

ПОБУТОВА ТЕХНІКА, МЕБЛЮВАННЯ:
В квартирі зроблений сучасний ремонт у світлих тонах, квартира у відмінному стані, підлога – біла керамогранітна плитка під мармур (Італія).

Кухня:
велика біла глянцева кухня із вбудованним холодильником Whirlpool, кухонна витяжка Vento , склокерамічна варильна поверхня та духова шафа Electrolux, стіл& стільці, гранітна мийка та смеситель Franke, місце для TV на стіні.

Вітальня:
в кімнаті великий вбудованний шкаф купе (4 метра), в коридорі - шкаф купе (2 метра), є окрема невелика мебльована гардеробна кімната, кондиционер Cooper&Hunter, натяжна стеля в кімнаті та коридорі із вбудованними світильниками та енергозберігаючими лєд лампами, багаторівнене освітлення із лєд підсвіткою, вся електрофурнітура в квартирі Schneider (Німеччина), декоративна зона для вбудованного електро -каміну та плазменного телевізора (новий Smart TV ), вітальня об’єднанна із лоджією, підлога на балконі у плитці з підігрівом, балкон утепленний із додатково встановленною батареєю, в кімнаті – ламінат, лоджия - обладнанне робоче місце, жалюзі день/ніч, коридор - вхідна броньована дверь із замками Multilock, встановлена сигналізація з датчиками, нові міжкімнатні двері зі склом, вікна металопластик, батареї з терморегуляторами.

Санвузол:
меблі у ванній, ванна 140x90, бойлер на 80л (Atlantic), гаряча вода - централізовано є в будинку, тож можно користуватися або централізовано або через бойлер , пральна машина Hotpoint Ariston Aqualtis, якісні сантехнічні труби + нові редуктори, індивідуальні лічильники на все (холодна вода (Baylan/Турція), гаряча вода (B.Meters/Італія) , теплолічильник (Engelmann/Німеччина).

В квартирі проведенний Інтернет, Wi- Fi , оптоволокно Nashnet (у разі відключення електроенергії Інтернет завжди працює). Концьєрж на 1 поверсі парадного, 3 ліфта (2 пасажирські + 1 грузовий), домофон в квартирі.

Вікна виходять всередину будинку на дитячий садок (№270), прямо- гарний панорамний вид. Квартира у відмінному стані з якісним сучасним ремонтом в світлих тонах, купувалася як новобудова, всі роки був один власник, робилася для себе, ніколи не продавалася/ не здавалася. Поряд з домом знаходиться парковка, де є заброньоване за власником зручне паркомісце. У будинку ОСББ. На поверсі знаходиться 5 квартир, дуже гарні інтелігентні сусіди. Квартира дуже тепла в холодну пору року, дуже затишна з чудовою енергетикою. Мінімальні витрати по комунальним.

ІНФРАСТРУКТУРА:
Відмінна інфраструктура сучасного району Позняки – 4. Поруч «Ашан», АТБ (7 мин.), озеро з пляжем та зоною відпочинку «Сонячн
Ірина
Was online yesterday 12:56
Log In or Sign In to leave comment.
$78 000
Callback Message
Ірина
Was online yesterday 12:56
Location
вул. Драгоманова 6, Kyiv
Back to Top