Продаж 1 кімн.квартири в ЖК Champion City, що розташ. вул. Ракетна 24. $48 000

Продаж 1 кімн.квартири в ЖК Champion City, що розташ. вул. Ракетна 24.

вул. Ракетна 24Б, Kyiv on the map
1 October №239878
Продаж 1 кімн.квартири в ЖК Champion City, що розташ. вул. Ракетна 24. Kyiv - photo 1
Продаж 1 кімн.квартири в ЖК Champion City, що розташ. вул. Ракетна 24. Kyiv - photo 2
Продаж 1 кімн.квартири в ЖК Champion City, що розташ. вул. Ракетна 24. Kyiv - photo 3
Продаж 1 кімн.квартири в ЖК Champion City, що розташ. вул. Ракетна 24. Kyiv - photo 4
Продаж 1 кімн.квартири в ЖК Champion City, що розташ. вул. Ракетна 24. Kyiv - photo 5
Продаж 1 кімн.квартири в ЖК Champion City, що розташ. вул. Ракетна 24. Kyiv - photo 6
Продаж 1 кімн.квартири в ЖК Champion City, що розташ. вул. Ракетна 24. Kyiv - photo 7
Продаж 1 кімн.квартири в ЖК Champion City, що розташ. вул. Ракетна 24. Kyiv - photo 8
About property
Rooms:
Total area: 34 m²
Floor: 16 
House floors: 20 
: Champion City  
: 845247341 
Пропонуеться на продаж видова однокімнатна квартира в досить спокійному і зеленому місці, що неподалік від Регіонального ланшафтного парку «Лиса гора» і набережної Дніпра. Тут достатньо свіжого і чистого повітря, щоб відчувати себе як в спокійномі передмісті столиці.

* Розташування: Голосіївської район, масив Багринова гора, вул. Ракетна 24Б.
ЖК Champion City (Деміівський квартал)
Будинок повністю збудований і заселений, двір закритий від сторонніх. Тут встановлено два швидкісних ліфта, є відеоспостереження, консьерж та відеодомофон.
Поряд з будинком є облаштований сучасний сквер з дитячим майданчиком.

Про квартиру:
* Квартира знаходиться в третій секції (секція Паризька) будинку і має чудовий вид з вікон в напрямку центральної частини міста, лівого берега і Дніпра.
* Розташована на 16/20 поверсі монолітно-каркасного енергоєфективного будинку утепленого мінеральною ватою, завдяки чому влітку в квартирі не буде спекотно (це не сонячна сторона), а взимку збережеться комфортна температура при будь-якій погоді.
* Загальна площа квартири складає 33,8 м2, житлова – 12 м2, кухня-вітальня – 12 м2., та засклена лоджія (4,17 м2), яку неймовірно круто буде облаштувати під робоче місце/кабінет, або лаунж-зону.
* Квартира має сучасне і максимально комфортне планування, яке загалом і повністю сплановано і продумане дизайнером.
* Плануванням квартири передбачено всі необхідні зони для комфортного находження в цій квартирі. Тут у Вас є ізольвана кімната з двоспальним ліжком і ортопедичним матрацом, кухня-вітальня грамотно спланована і тут є вся необхідна вбудована техніка, а на випадок приїзду гостей Вам буде де їх покласти на ніч, так як тут є зручний розкладний диван. Також організовано неймовірно корисне приміщення в вигляді гардеробної кімнати, куди ввійдуть всі сезонні речі, взуття і все те, що не хочеться залишати на видному місці.
* Санвузол сумісний і має площу 3,9 м2. В ньому встановлено імпортну душову кабіну, підвісний унітаз з прихованою інсталяцією, умивальник з тумбою і великим дзеркалом, та нова пральна машинка.
* Для Вашого комфорту в квартирі двома окремими зонами реалізована тепла підлога. Перша зона, це тепла підлога по всій площині в санвузлі і друга зона в кухні-вітальні.

* Ця квартира має якісним ремонт, яка до того ж повністю укомплектована необхідною технікою і меблями. Навіть через роки такий ремонт не втратить своєї актуальності. Ця пропозиція повністю закриває болючу тему ремонту і витраченого на це цасу і нервів. Меблі і техніка гармонійно вписані в інтер'єр квартири. Із техніки в квартирі є: бойлер, двокамерний холодильник Vestfrost, духова шафа Vestfrost, варочна поверхня Gorenje, витяжка, пральна машинка LG, мікрохвильова піч Gunter & Hauer, телевізор TCL.

* На холодну та гарячу воду встановлені нові лічильники, які стоять на обліку у Водоканалі. Також є власний лічильник на опалення і завдяки цьому рахунки за тепло приходять абсолютно помірними.

Інфраструктура:
* Поряд з будинком є вдосталь об'єктів побутової та соціально
Сергей Кривенок
Was online 20 september 12:56
Log In or Sign In to leave comment.
$48 000
Callback Message
Сергей Кривенок
Was online 20 september 12:56
Location
вул. Ракетна 24Б, Kyiv
Back to Top