Студія на пр.Любомира Гузара 13 $65 000

Студія на пр.Любомира Гузара 13

пр.Любомира Гузара 13, Kyiv on the map
18 August №222195
Студія на пр.Любомира Гузара 13 Kyiv - photo 1
Студія на пр.Любомира Гузара 13 Kyiv - photo 2
Студія на пр.Любомира Гузара 13 Kyiv - photo 3
Студія на пр.Любомира Гузара 13 Kyiv - photo 4
Студія на пр.Любомира Гузара 13 Kyiv - photo 5
Студія на пр.Любомира Гузара 13 Kyiv - photo 6
Студія на пр.Любомира Гузара 13 Kyiv - photo 7
Студія на пр.Любомира Гузара 13 Kyiv - photo 8
About property
Rooms:
Total area: 34 m²
Floor:
House floors: 16 
: Сучасний квартал  
: 856552092 
Шукаєте затишну квартиру? Зверніть увагу на цю.

Адреса: бул. Любомира Гузара 13
Добиратись будь-куди зручно, як машиною, так і громадським транспортом (до автобусної / зупинки швидкісного трамвая- 3 хв).
ЖК Сучасний квартал- комфорт клас. Квартира 34 м² на 7 поверсі. Поряд торговий центр (магазини одягу, кавʼярні, салон краси, аптека, JYSK, і величезне Сільпо). Сам будинок розташований затишно, двір тихий. Будинок міцний, побудований з монолітного армованого бетонного каркасу. Стіни зроблені з цегли, фасади утеплені мінватою.

Власна котельня, до якої підключені радіатори з квартири і можна самостійно контролювати опалювання житла. Індивідуальні лічильники не тільки на тепло, а й воду та електрику.

Перша перевага, яку видно на плануванні, це розташовання квартири - буде світлою і теплою.

Заходите в будинок, справа кабінка охорони, в кінці коридору - повертаєте вправо в хол з ліфтами. Підіймаєтесь на тихому швидкісному ліфті на 7 поверх, по просторому коридору підходите до квартири.
Відкриваєте міцні вогнестійкі броньовані двері й одразу побачите наскільки світла квартира. Висота стелі 3 м. Стіни з цегли не тільки краще зберігають тепло, а й добре ізолюють шум від сусідів. В квартирі зроблений повний ремонт. Зліва при вході бачите гардеробну шафу: зручно тримати верхній одяг та взуття в окремо відведеному місці. Далі проходіть в житлову кімнату –студію з двома величезними панорамними вікнами в підлогу. Кімната 13.42 м².Вона повністю мебельована , облаштована розкладним діваном, телевізором зі спеціальною стінкою, затишним торшером. Вікна якісні двопакетні, енергоощадне скло. Біля вікна точно захочеться затриматися подовше. Кухня відділена від кімнати декоративною меблевою конструкцією, яку можна частково прибрати і зробити кухню ще більшою. Лоджія засклений панорамними вікнами в підлогу, має розкладний діван-ліжко та робочий столик-трансформер. Зроблений електричний підігрів лоджіі. Санвузол суміжний, 4.85 м² де розташований бойлер, велика ванна, стіральна машина, меблева гірка для білизни.
А тепер огляньте територію біля будинку.
Два паркінги: гостьовий і внутрішній. На прибудинковій території зробили дитячий майданчик та зону відпочинку –барбекю для дорослих.
В ЖК вже працює відділення Нова Пошта, кілька продуктових магазинів та два кафе. Територія ЖК закрита з індівідуальними ключами для доступу. Є чотирі свої заправки для електромобілів.
Дитячий садок та школа в 5 хвилинах ходьби.

Комунікації: водопостачання ,електропостачання .Своя котельня.Два ліфти на будинок.
Створено ОСББ та є активна ініціативна група будинку, радо вітаються ідеї по благоустрою.

Житловий фонд від 2021 р
Право власності на руках.
Квартира підходить від проєкт «Є оселя».

Я власник, обирав цю квартиру для себе, і впевнений що в цьому районі це найкращий варіант житла. Але мої плани змінились. Якщо ви хочете купити цю квартиру як інвестицію - ок, вона завжди буде в ціні, якщо ж собі, то я буду дуже радий передати її новому власнику, бо знаю що ви точно оціните
Леонид
Was online today 12:56
Log In or Sign In to leave comment.
$65 000
Callback Message
Леонид
Was online today 12:56
Location
пр.Любомира Гузара 13, Kyiv
Back to Top