ЖК«Victor V»Шевченківський р-н пр.Перемоги5В БЕЗ КОМІСІЇ! $95 000

ЖК«Victor V»Шевченківський р-н пр.Перемоги5В БЕЗ КОМІСІЇ!

вул. Хрещатик - 2, Kyiv on the map
20 August №222843
ЖК«Victor V»Шевченківський р-н пр.Перемоги5В БЕЗ КОМІСІЇ! Kyiv - photo 1
ЖК«Victor V»Шевченківський р-н пр.Перемоги5В БЕЗ КОМІСІЇ! Kyiv - photo 2
ЖК«Victor V»Шевченківський р-н пр.Перемоги5В БЕЗ КОМІСІЇ! Kyiv - photo 3
ЖК«Victor V»Шевченківський р-н пр.Перемоги5В БЕЗ КОМІСІЇ! Kyiv - photo 4
ЖК«Victor V»Шевченківський р-н пр.Перемоги5В БЕЗ КОМІСІЇ! Kyiv - photo 5
ЖК«Victor V»Шевченківський р-н пр.Перемоги5В БЕЗ КОМІСІЇ! Kyiv - photo 6
ЖК«Victor V»Шевченківський р-н пр.Перемоги5В БЕЗ КОМІСІЇ! Kyiv - photo 7
ЖК«Victor V»Шевченківський р-н пр.Перемоги5В БЕЗ КОМІСІЇ! Kyiv - photo 8
About property
Rooms:
Total area: 38.1 m²
Floor: 31 
House floors: 34 
: Victory V  
: 767070827 
У продаж пропонується 1-кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом преміум класу та шикарним панорамним видом на центр міста у новому сучасному будинку бізнес-класу ЖК «Victory V», просп. Перемоги 5-В (Шевченківський район). Загальна площа - 38,1 кв/м. Висота стелі 2,70 м.
Сучасний ремонт виконано для власних потреб з використанням якісних матеріалів та надійного обладнання. Квартира укомплектована усім необхідним для комфортного проживання, продаж із меблями та технікою (телевізор Smart TV, інтернет, шафа, вмонтований енергозберігаючий холодильник, електрична плита та духова піч Gorenje, пральна машина Samsung, кондиціонер, ліжко, диван). Електричний камін з пультом створить особливе тепло та затишок. Містка гардеробна. Суміщений санвузол, туалет та ванна. Лічильники на тепло, електрику та воду. Вхідні броньовані двері. Пожежна система. Металопластикові панорамні вікна з балконом. Дерев’яні міжкімнатні двері. Договір купівлі-продажу. Один власник.

Будинок побудований в 2019 році за монолітно-каркасною технологією із зведенням стін із цегли. Фасад утеплений мінеральною ватою та облагороджений навісною вентиляційною системою.
В будинку є 8 швидкісних ліфтів. У фойє та на кожному поверсі є камери спостереження. Житловий комплекс охороняється воєнізованою охороною 24/7! Є трирівневий паркінг та відеонагляд. В прибудинковій території знаходяться сучасне дитяче містечко, спортивне встаткування та кардіотренажери.

Район із розвиненою інфраструктурою: супермаркет - 60м, школа- 150м, дитячий садочок- 150м, аптека - 240м, ТРЦ «Україна» - 400 м. Ближній центр – до вул. Хрещатик - 2,7 км. Недалеко парк Шевченка, ботанічний сад ім. Академіка Фоміна, університети, Цирк, в пішій доступності залізничний вокзал. Зручна транспортна розв’язка: будинок рівновіддалений від трьох станцій метро – КПІ, Вокзальна, Університет, швидкісний трамвай – 2хв. пішки.

Ціна 95 000$

Квартира справді варта уваги! Чекаю вашого дзвінка та запрошую на перегляд. Всі деталі за телефоном або Viber, Telegram, WhatsApp.
Вікторія
Was online yesterday 12:56
Log In or Sign In to leave comment.
$95 000
Callback Message
Вікторія
Was online yesterday 12:56
Location
вул. Хрещатик - 2, Kyiv
Back to Top