Продам простору дворівневу квартиру в новобудові $135 000

Продам простору дворівневу квартиру в новобудові

Lutsk
1 September №227490
Продам простору дворівневу квартиру в новобудові Lutsk - photo 1
Продам простору дворівневу квартиру в новобудові Lutsk - photo 2
Продам простору дворівневу квартиру в новобудові Lutsk - photo 3
Продам простору дворівневу квартиру в новобудові Lutsk - photo 4
Продам простору дворівневу квартиру в новобудові Lutsk - photo 5
Продам простору дворівневу квартиру в новобудові Lutsk - photo 6
Продам простору дворівневу квартиру в новобудові Lutsk - photo 7
Продам простору дворівневу квартиру в новобудові Lutsk - photo 8
About property
Rooms:
Total area: 127 m²
Floor: 10 
House floors: 11 
: Луцька Рівʼєра  
: 858335819 
Продам власну простору дворівневу квартиру в новобудові, ЖК «Луцька Рівʼєра».

Загальна проща - 127 м2.
На першому поверсі просторий передпокій, санвузол з душовою кабіною, вітальня з каміном, велика кухня з їдальнею - 30 м2.
На другому поверсі дві спальні, містка гардеробна кімната 11 м2, санвузол з джакузі та унікальна особливість квартири - сауна, оздоблена деревом - чудовий спосіб розслабитися, не виходячи з дому.

Квартира видова, краєвиди з вікна не залишать байдужими любителів природи і естетики: один бік виходить на захід сонця, інший - на річку Стир і замок Любарта.

Ремонт зроблений із якісних матеріалів, виконаний у світлих тонах. Квартира зроблена себе, тож є багато «плюшок» для максимального комфорту: тепла підлога всюди, де є плитка. Дорога кухня, мрія господині, з посудомийною машиною, якісною вбудованою технікою, величезною кількістю шухляд і полиць, з використанням фурнітури Blum. Окремо виділена зона їдальні, також використовувалася як робоча зона. Встановлений електричний автомат з датчиками напруги в мережі, додатково біля квартири є комора для зберігання господарських речей, у ній також знаходиться фільтр очистки води для квартири. Встановлено 2 Wifi-роутера для найкращої якості інтернету на обох поверхах.

Дуже економна з точки зору комунальних послуг. Індивідуальне опалення, двоконтурний газовий котел, в зимовий період використання газу - в межах 100-120 м2. Квартира утеплена ззовні для ще кращої теплоізоляції.
Над верхнім 11 поверхом є додатковий технічний поверх, що забезпечує додаткове теплозбереження і убезпечує від проникнення вологи.
У власності більше 3-х років.
Є усе для комфортного проживання. Більшість наповнення квартири залишається новим власникам.

Доглянута територія будинку, великий ліфт на 1000 кг, функціонує ОСББ, будинок зданий в експлуатацію у 2018 році. Інфраструктура дуже розвинена: поруч супермаркет АТБ, Сім23, магазини Prostor, Дивоцін, 6 аптек, Нова пошта, банки, нотаріуси та безліч інших торгових-офісних закладів. Максимально близько зупинка громадського транспорту. На території ЖК дві паркувальні зони - у внутрішньому дворі та ззовні. На всіх території встановлені камери відеоспостереження ОСББ.
За 2 хв машиною - Нова Лінія і Наш край. Неподалік центральний парк і ринок, замок Любарта - це все в пішій доступності. До центру - 3-4 хв на авто.

Власник!!! Без комісії. Можливий обмін на будинок. Оглянути можна щодня, за попереднім дзвінком.
Валерій
Was online today 19:28
Log In or Sign In to leave comment.
$135 000
Callback Message
Валерій
Was online today 19:28
Back to Top