Продаж 3-кімнатна квартира Кульпарківська (Петлюри) $83 000

Продаж 3-кімнатна квартира Кульпарківська (Петлюри)

Lviv
4 September №228220
Продаж 3-кімнатна квартира Кульпарківська (Петлюри) Lviv - photo 1
Продаж 3-кімнатна квартира Кульпарківська (Петлюри) Lviv - photo 2
Продаж 3-кімнатна квартира Кульпарківська (Петлюри) Lviv - photo 3
Продаж 3-кімнатна квартира Кульпарківська (Петлюри) Lviv - photo 4
Продаж 3-кімнатна квартира Кульпарківська (Петлюри) Lviv - photo 5
Продаж 3-кімнатна квартира Кульпарківська (Петлюри) Lviv - photo 6
Продаж 3-кімнатна квартира Кульпарківська (Петлюри) Lviv - photo 7
Продаж 3-кімнатна квартира Кульпарківська (Петлюри) Lviv - photo 8
About property
Rooms:
Total area: 70 m²
Floor:
House floors:
: 858681459 
Продаж 3-кім. квартири з мебліями і технікою Львів, вул. Кульпарківська (Петлюри). Поверх 3/9ц., чешка, площа 69 кв.м. 3 ізольовані кімнати. Роздільний санвузол. Бойлер на гарячу воду. 2 балкони. У квартирі був зроблений капітальний ремонт із заміною електрики та сантехніки. Міжкімнатні деревʼяні двері. Металопластикові вікна. На підлозі в кімнатах паркет. Вмонтована кухня з технікою. Квартира з вікнами у тихий двір.
У 7 хвилинах їзди знаходиться міжнародний аеропорт Львова, в 10 хвилинах — залізничний вокзал, в 15 хвилинах — центр міста. Якщо знадобиться громадський транспорт — повз проїжджають тролейбуси №22 та №30, маршрутні таксі №7 і №38 і безліч автобусних маршрутів.
В радіусі 1 км є кілька зелених зон: парків і скверів. Одним з них є парк «Піщані озера» з дитячими майданчиками, водоймами і зонами для пікніка.
Якщо в родині є діти, вам напевно сподобається близькість до різних навчальних закладів: початкова школа «Світанок», дитячі садки №3, №86 і STEM-школа INVENTOR — 5 хвилин пішки, школа №18, Класична гімназія при Львівському університеті ім . Франка, НВК «Школа-ліцей "Європейський"» і ліцей міжнародних відносин ім. Василя Стуса — 15 хвилин пішки, Львівський фізико-математичний ліцей — 20 хвилин.
Всього в 10 хвилинах пішої ходи знаходиться великий ринок Південний та ТРЦ Victoria Gardens з бутиками, ресторанами, б'юті-зонами, розвагами для дітей і дорослих. Трохи ближче відкриті гіпермаркет «Ашан», супермаркети «АТБ», «Сільпо» та SPAR. З фітнес-клубів в окрузі можна виділити Premium, «Спартак», «Малібу», WELLNESS CLUB і Premium Gym — усі розташовані в межах 2-5 хвилин їзди.
Весь Львів АН
Was online today 19:28
Log In or Sign In to leave comment.
$83 000
Callback Message
Весь Львів АН
Was online today 19:28
Back to Top