Здам в оренду 1к квартиру Гатне 16 000 грн

Здам в оренду 1к квартиру Гатне

вул. Оптимістична 1, Гатне на мапі
3 травня №151094
Здам в оренду 1к квартиру Гатне Гатне - зображення 1
Здам в оренду 1к квартиру Гатне Гатне - зображення 2
Здам в оренду 1к квартиру Гатне Гатне - зображення 3
Здам в оренду 1к квартиру Гатне Гатне - зображення 4
Здам в оренду 1к квартиру Гатне Гатне - зображення 5
Здам в оренду 1к квартиру Гатне Гатне - зображення 6
Здам в оренду 1к квартиру Гатне Гатне - зображення 7
Здам в оренду 1к квартиру Гатне Гатне - зображення 8
Кімнат:
Загальна площа: 35 м²
Поверх:
Поверховість:
ID: 819527954 
Здам в оренду власну квартиру охайному орендарю.
Однокімнатна квартира, після дизайнерського сучасного ремонту у новому (2 роки) заселеному будинку ЖК «Оптимісто» , Гатне, вул. Оптимістична 1
Панорамні вікна виходять у тихий двір. Індивідуальне опалення газом (скрізь тепла підлога). Окрема спальня  з двоспальним ліжком і ортопедичним матрасом. Кухня, шафи, кондиціонер, телевізор, електричний камін, двокамерний холодильник, посудомийна машина, пральна машина, газова плита, духовка- мікрохвильовка. Уся побутова техніка нова (ще не була у використанні), від відомих світових брендів. Ванна кімната з ванною і тропічним душем. Двотарифний електричний лічильник (денний та дешевий нічний тарифи). Тарифи на воду та електроенергію не комерційні. Оптоволоконний інтернет.
Житловий комплекс «Оптимісто» - це гарно продумане помешкання для власників та орендарів квартир. Він побудований квадратом, в середині якого знаходиться великий затишний і закритий з усіх боків двір з спортивними та дитячими майданчиками і красивим декоративним дизайном. Вхід у будинок та двір за допомогою електронних ключів. Усі автомобілі безкоштовно паркуються по зовнішньому периметру будинку на спеціально відведених паркомісцях. В самому ЖК і поруч знаходяться магазини, медична лабораторія, Нова пошта, кафе, аптека, Спортлайф, АТБ, МегаМаркет. Двічі на тиждень – фермерський ринок.  Автобуси і маршрутки (кожні 2-3 хвилини) до найближчої станції метро Теремки протягом 5 хвилин.
Людмила
Був у мережі 4 вересня 22:49
Коментарі до цього оголошення закриті
Расположение
вул. Оптимістична 1, Гатне
Наверх