Продаємо однокімнатну квартиру в новому домі Поляна курорт $63 000

Продаємо однокімнатну квартиру в новому домі Поляна курорт

Ясна Поляна
13 січня №39999
Кімнат:
Загальна площа: 35 м²
Поверховість:
Опалення: Індивідуальне електро 
ID: 820348074 
Якщо Ви плануєте жити на курорті - ця пропозиція саме для Вас! Продаємо нові квартири в невеликому житловому комплексі малоповерхових будинків. Цей комплекс розташовано у центрі селища-курорту Поляна Закарпатської області. В комплексі побудовано три трьох поверхові будинки. Комплекс має централізовано енерго -, водопостачання, водовідведення, має окрему огороджену територію з власною брамою. На території комплексу е місця для стоянки автомобілів (на кожну квартиру), зона барбекю та невеликі ландшафтні галявини. В усіх квартирах, що продаються, зроблено або завершується євро ремонт. Всі використані матеріали високої якості. Встановлено імпортні сантехнічне обладнання та побутова техніка. В квартири вже підведено мережи електро - та водопостачання, а також водовідведення, ванни кімнати комплектуються всім необхідним оснащенням. Значна частка квартир буде укомплектована кухнями та електроводонагрівачами, однокімнатні квартири вже укомплектовано побутовою технікою (холодильником, пральною машинкою, кондиціонером та електроводонагрівачом) та меблює. Опалення в квартирах електричне, з використанням систем «тепла підлога».
Поруч з комплексом дзюрчить невеличка річка Мала Пеня. В п’ятистах метрах від комплексу знаходиться бальнеологічний санаторії «Поляна». В санаторії можливо скористатися усім спектром його лікувальної бази. Недолічи від комплексу к Вашим послугам Укрпошта та Нова пошта, супермаркет та банк, кафе та ресторани, стадіон та гірськолижний комплекс. А з вікон своїх квартир Ви постійно будити бачить чарівні Карпатські гори, але найголовніше – Ви будити дихати чистим гірським повітрям.
Пропонуємо в цьому комплексу однокімнатну квартиру, яка має загальну площу 34,9 м.кв. Вона знаходиться на першому поверсі корпусу 1а. В теперішний час в квартирі повністю укомплектовано спальну кімнату, кухню та сан вузол з душовою кабіною. В кімнаті е телевізор, інтернет, холодильник, кавоварка та пральна машина.

Будинок введено в експлуатацію, документи на квартиру готові – покупай та живі!

Ціна квартири – 63 000 доларів США + 50% участі в оплате усіх витрат на оформлення купівлі- продажу. Комісія ріелтора 1%.

Для інформації:
Поляна – невелике, чудове, дуже мальовниче і затишне курортне селище, розташоване в карпатській долині, оточеній гірськими шпилями і реліктовими лісами. Знаходиться вона неподалік районного центру Свалява (в 10 кілометрах). Поляна курорт - здравниця прославилася цілющими мінеральними водами з унікальним лужно-вуглекислим складом, що належать до типу «Боржомі»: «Поляна Купель»; «Поляна Квасова»; «Лужанська». Їх широко застосовують в лікуванні різних захворювань. Питні мінеральні курси - основний лікувальний фактор курорту Поляна в Закарпатті. А прекрасна природа і м'які кліматичні умови підсилюють дію води. Поляна - курорт, який сподобається і тим, хто любить побути в тиші і активним людям, прагнучим постійно діяти. В Поляні та поруч діють прекрасні та улюблені усім українцям санаторії: "Поляна", "Сонячне Закарпаття", "Квітка п
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.