Трикімнатна 85 кв.м. ЖК Ібіс Ірпінь $60 000

Трикімнатна 85 кв.м. ЖК Ібіс Ірпінь

Ірпінь
19 січня №46639
Трикімнатна 85 кв.м. ЖК Ібіс Ірпінь Ірпінь - зображення 1
Трикімнатна 85 кв.м. ЖК Ібіс Ірпінь Ірпінь - зображення 2
Трикімнатна 85 кв.м. ЖК Ібіс Ірпінь Ірпінь - зображення 3
Трикімнатна 85 кв.м. ЖК Ібіс Ірпінь Ірпінь - зображення 4
Трикімнатна 85 кв.м. ЖК Ібіс Ірпінь Ірпінь - зображення 5
Кімнат:
Загальна площа: 85 м²
Поверх:
Поверховість:
Опалення: Індивідуальне газове 
Назва ЖК: Ібіс  
ID: 807230794 
Житловий комплекс Ібіс в Ірпені знаходиться по сусідству з Адмірал клубом. Новий район з власною інфраструктурою, тихо, спокійно, свіже повітря. Будинки малоповерхові. Перші вже введено в експлуатацію, живуть люди. Пропоную разглянути трикімнатну квартиру з ідеальним плануванням. Загальна вартість 53 500$.
Стадія забудови - встановлено вікна, будівництво продовжуеться. Запланована сдача, кінець року.
Розтермінування від 50% Квартира 85 кв.м., кімнати всі окремі, великий хол, розділений с/в., гардеробна, простора кухня, панорамні вікна. Ідеально!
В ціну враховано гіпсова штукатурка, стяжка, лічільникі, вхідні двері. Опалення індивідуальне, газове. Котел оплачується додатково. Тариф по електрикі, як для населення. Земля у власності забудовника. Запланована здача - кінець 2023 року. Можна вже заходить в будинок і дивитися реальну свою квартиру. Також на теріторії комплексу є в наявності ще індивідуальні гаражі. Загальна площа 18 кв.м. Ціна 11 000 у.е. , та кладові.
Всі питання по розтермінуванню, наявності і інші, звертайтеся напряму до мене , Альона - відділ продажу від забудовника. Чекаю Вас на перегляд! Дзвоніть!
Ибис
Був у мережі вчора 12:14
Коментарі до цього оголошення закриті
Наверх