Продаж земельної ділянки в с.Стоянка бід будівництво $105 000

Продаж земельної ділянки в с.Стоянка бід будівництво

F6PH+P2, Ірпінська міськрада, Київська область, Ірпінь на мапі
30 квітня №150192
Земельна ділянка площею 10 соток розташована в елітному районі Стоянці. Ця ділянка має рівну форму та знаходиться на закритій території за шлагбаумом, обладнаній системою безпеки та охороною. Вона ідеально підходить для будівництва вашого мрійного будинку. Представте собі чистий лист паперу, чекаючий на вашу уявну архітектурну майстерність.

При користуванні цією ділянкою ви зможете на власний смак втілити у життя будь-які будівельні плани та задуми. Це ідеальне місце для створення вашого унікального простору та комфортного житла. З покупкою цієї ділянки ви отримаєте можливість створити житло вашої мрії у самому престижному районі, де ціни на нерухомість постійно зростають.

Замовлення цієї ділянки стане вартим інвестиції у ваше майбутнє. На довгостроковій перспективі вона може приносити вам не лише радість власної власності, але й стати об'єктом інвестування з високим потенціалом прибутку у подальшому. Не втрачайте можливості стати власником цієї прекрасної ділянки в елітному районі Стоянці уже сьогодні!

Також є інші ділянки в нашому регіоні!
Дмитро
Був у мережі 3 травня 09:02
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
$105 000
Зворотний дзвінок Связаться
Дмитро
Був у мережі 3 травня 09:02
Расположение
F6PH+P2, Ірпінська міськрада, Київська область, Ірпінь