Продаж квартири в елітному будинку з дизайнерським ремонтом. $144 900

Продаж квартири в елітному будинку з дизайнерським ремонтом.

Хмельницький
18 грудня 2023 №4864
Кімнат:
Загальна площа: 108 м²
Поверх: 14 
Поверховість: 14 
Опалення: Індивідуальне газове 
ID: 799601439 
Продаж квартири з якісним дизайнерським ремонтом поруч з центром міста. Сучасний Житловий Комплекс з підземним паркінгом. Розташований будинок по вулиці Зарічанській неподалік річки Південний Буг. Поруч з будинком розвинена інфраструктура: супермаркети, магазини, школи, дитячі садки, стадіон, зони розваг та відпочинку, спортивні комплекси. Вдале планування квартири: кухня- столова - вітальня та окремі три спальні. Два санвузла ( душова кабіна , ванна ) Просторий передпокій. Чудовий вигляд з вікон квартири на місто. На території будинку розташований дитячий та спортивний майданчики, міні сквер, зона відпочинку . Закритий двір з автоматичними воротами. Відеоспостереження прибудинкової території та підʼїздів.
Квартира з якісним, сучасний та продуманим дизайнерським ремонтом.

Індивідуальне опалення. Теплі підлоги (санвузли, передпокій, лоджія, кухня-столова- вітальня. Якісні міжкімнатні двері ( приховані петлі, магнітні замки, нестандартна висота) .
При виконанні стяжки використаний спеціальний шумоізоляціний матеріал.
Додаткова тепло та гідроізоляція даху.
Якісна італійська сантехніка. Сучасне освітлення в квартирі.
У вартість квартири враховані вмонтована кухня з технікою ( посудомийна машина, газова поверхня, витяжка, електрична духовка), вмонтовані шафи, мʼякі меблі, ліжко). Новий ремонт. В квартирі не проживали.
За додаткову оплату на поверсі біля квартири є подвійна кладова з виходом на дах з документами на терасу ( патіо) 50 кВ м .
Квартира, яка заслуговує на Вашу увагу !!!
Подробиці за вказаним телефоном.
Надія
Був у мережі 29 червня 14:14
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
$144 900
Зворотний дзвінок Связаться
Надія
Був у мережі 29 червня 14:14