Здам 2 кімнатну квартиру в самому центрі міста. Перша здача. 10 000 грн

Здам 2 кімнатну квартиру в самому центрі міста. Перша здача.

Кременчук
22 травня №168675
Кімнат:
Загальна площа: 44 м²
Поверх:
Поверховість:
Опалення: Центральне 
ID: 847437608 
Здається в оренду затишна 2-х кімнатна квартира студія в центрі міста Кременчук, в 3-х хвилинах від парку Бабаєва. Повністю укомплектована меблями, технікою, посудом і всім необхідним для комфортного життя. Перша здача.

Поверх 2 з 5. Цегляний будинок. Квартира дуже тепла завдяки товстим стінам та ламінату. Завжди є гаряча вода (газова колонка). В холодну пору року у ванній працює підігрів полу. Лічильники на газ та світло.

Велике двомісне ліжко з ортопедичним матрацом. Диван. Шафа-купе. Облаштоване комфортне робоче місце. Підключений швидкісний інтернет та оптоволокно (працює без світла). Є кондиціонер.

Поруч всі необхідні комунікації: АТБ, Watsons/EVA, Rozetka, Нова Пошта/Укрпошта, ТЦ. Через дорогу є аптека, кав'ярня та коворкінг. Поруч зупинка громадського транспорту. До пляжу 20 хвилин пішки.

Шукаємо людину або сімейну пару, які налаштовані на довгострокову оренду від 6 місяців. Без шкідливих звичок. Можна з вихованими тваринками :)

Від власника. Без комісії. Оплата: наперед за перший місяць + страховий депозит у розмірі місячної оплати. Надалі – 10 000 грн помісячно + комунальні платежі + інтернет.

Заселення можливо з 1-го червня. Якщо вас зацікавила ця пропозиція – напишіть (НЕ ТЕЛЕФОНУЙТЕ, будь ласка) трохи про себе та задавайте питання: Telegram/Viber -> 09*********66. З радістю відповім на будь-які ваші запитання перед переглядом в текстовому виді.
Ліза
Був у мережі 29 червня 14:14
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
10 000 грн
Зворотний дзвінок Связаться
Ліза
Був у мережі 29 червня 14:14