Продаж 4 кімн кв, центр міств, паркова зона, 159 кв м, паркінг $270 000

Продаж 4 кімн кв, центр міств, паркова зона, 159 кв м, паркінг

Кременчук
25 червня №187831
Кімнат:
Загальна площа: 158.5 м²
Поверх:
Поверховість:
Опалення: Індивідуальне газове 
ID: 849953148 
Пропонується на продаж 4 кімнатна квартира в центрі міста, вул. Алітуська поряд з Придніпровським парком ( вікна квартири виходять на парк). Квартира знаходиться в закритому житловому комплексі. На території двору знаходиться зона відпочинку, альтанка, дитячий майданчик, зона барбекю. Будинок обладнаний генератором-у період відключення світла будинок забезпечений електрикою, також є альтернативний вид водопостачання, на випадок відключення централізованого водопостачання. Квартира розташована на 2 поверсі 5 поверхового цегляного нового будинку. Всі кімнати окремі, автономне опалення, євроремонт, 2 с/в, гардеробна, велика лоджія, сигналізація, кондиціонери. Квартира мебльована та оснащена побутовою технікою. З квартирою продаються два великих паркувальних підземних місця з документами. Паркінг оснащений автоматичними воротами.

Вихід з двору прямо на територію центрального парку. Поряд транспортна розвʼязка, школа, дитячий садочок, продуктові магазини, ресторан.

Не пропустіть унікальну можливість придбати прекрасну квартиру з усіма зручностями для комфортного життя та відпочинку! Зателефонуйте нам вже сьогодні. Комісію агентству сплачує покупець.
Світ Нерухомості
Був у мережі 29 червня 14:14
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
$270 000
Зворотний дзвінок Связаться
Світ Нерухомості
Був у мережі 29 червня 14:14