Оренда нової 1к квартира в ЖК Paradise Avenue! 13 000 грн

Оренда нової 1к квартира в ЖК Paradise Avenue!

вул. Панорамна 2, Крюківщина на мапі
20 червня №184898
Кімнат:
Загальна площа: 40 м²
Поверх:
Поверховість: 13 
Опалення: Центральне 
ID: 838554342 
Оренда 1к квартира в ЖК Paradise Avenue по вул. Панорамна 2!

Площа - 40/16/14 м2. 8/15 поверх.

Квартира з новим якісним та сучасним ремонтом. Чудовий стан. Квартира укомплектована всім необхідним для комфортного проживання - меблі та побутова техніка. Повноцінне двоспальне ліжко з новим ортопедичним матрацом та наматрацником. Письмовий стіл. Велика вбудована шафа-купе. Бойлер 80 л. Пральна машинка. Ванна. Духова шафа. Електроплита. Витяжка. Великий новий диван на кухні. Кухонний стіл та стільці ( на фото поки відсутні). Є можливість встановлення одного телевізора ( або у спальну кімнату або у кухню). Вмонтована тепла підлога у - кухні/санвузлі/коридорі. Встановлені лічильники на всі комунікації, в тому числі і на опалення.

Вдале планування - просторий коридор; спальна кімната; окрема кухня-студія; суміжний санвузол; окрема гардеробна кімната. Вікна виходять у затишний двір.

Територія комплекса, що охороняється, з красивим ландшафтом, облагородженим велике озером з фонтаном, дитячими майданчиками, безліч стильних лавок і столів. Є столи для настільного тенісу.

У перспективі комплекс буде найсильнішим за інфраструктурою та проживанням у Києво-Святошинському районі, на разі він також лідер!

Вже на території є – 3 продуктові магазини, 3 салони-краси, кав'ярні, аптека, будівельний магазин, крамниця овочів та домашніх продуктів, заклад відпочинку від робочого дня Хміль, крамниця питної води.

Чудово розвинений район проживання – до ст. Вднх на громадському транспорті 10-25 хвилин їзди, зупинки транспорту, аптеки, салони-краси, магазини, супермаркети, кафе, ресторани, школи, садки, мийки, сто, спортклуби, клініки, укр/нова пошта, банківські відділення та ін.

Орендарі з тваринами не розглядаються!
Орендарі з дітьми не розглядаються!

Ціна – 13 000 грн
Евгений
Був у мережі вчора 14:14
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
13 000 грн
Зворотний дзвінок Связаться
Евгений
Був у мережі вчора 14:14
Расположение
вул. Панорамна 2, Крюківщина