Перша здача! 1к квартира в ЖК Paradise Avenue! 12 000 грн

Перша здача! 1к квартира в ЖК Paradise Avenue!

вул. Панорамна 2, Крюківщина на мапі
19 грудня 2023 №8482
Кімнат:
Загальна площа: 40 м²
Поверх: 11 
Поверховість: 15 
Опалення: Центральне 
ID: 825393607 
Є відеоогляд об’єкту - за запитом надішлю !

Оренда 1к квартири в престижному ЖК Paradise Avenue по вул. Панорамна 2!

Площа – 40/11/15 м2. 11/15 поверх.

ВАЖЛИВО - у спальній кімнаті замовлена шафа-купе, яка буле вмонтована 15 грудня!

Квартира з якісним та новим ремонтом. Чудовий стан – ніхто не проживав. На стінах декоративна штукатурка. На підлозі плитка та ламінат. Якісно розведена сантехніка. Багато освітлення та розеток. Квартира укомплектована усім необхідним для комфортного проживання – меблі та побутова техніка. Повноцінне двоспальне ліжко з новим ортопедичним матрацом. Облаштована велика гардеробна кімната. Вбудована кухня з технікою. Встановлений велюровий диван на кухні. Кухонний стіл та кухонні стільці. Бойлер на 80 л. Повноцінна ванна. Туалет інсталяція. Дзеркало з підсвіткою. Плазмовий смарт-телевізор у кухні.

Встановлені лічильники на: воду, електрику, опалення.

Вдале планування – просторий коридор; окрема гардеробна кімната; простора кухня-вітальня; окрема спальна кімната; засклена лоджія з спальної кімнати; суміжний санвузол.

Територія комплекса, що охороняється, з красивим ландшафтом, облагородженим велике озером з фонтаном, дитячими майданчиками, безліч стильних лавок і столів. Є столи для настільного тенісу.

У перспективі комплекс буде найсильнішим за інфраструктурою та проживанням у Києво-Святошинському районі, на разі він також лідер!

Вже на території є – 4 продуктові магазини, 3 салони-краси, кав'ярні, аптека, будівельний магазин, заклад відпочинку від робочого дня Хміль, крамниця питної води, дитячі магазини.

Чудово розвинений район проживання – до ст. Вднх на громадському транспорті 10-25 хвилин їзди, зупинки транспорту, аптеки, салони-краси, магазини, супермаркети, кафе, ресторани, школи, садки, мийки, сто, спортклуби, клініки, укр/нова пошта, банківські відділення та ін.

Орендарі з тваринами не розглядаються !

Ціна - 12 000 грн
Евгений
Був у мережі 29 червня 14:14
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
12 000 грн
Зворотний дзвінок Связаться
Евгений
Був у мережі 29 червня 14:14
Расположение
вул. Панорамна 2, Крюківщина