Від власника, оренда 1 квартири Paradise Avenue, Крюківщина 13 000 грн

Від власника, оренда 1 квартири Paradise Avenue, Крюківщина

Крюківщина
9 червня №176411
Кімнат:
Загальна площа: 40 м²
Поверх: 15 
Поверховість: 15 
Опалення: Власна котельня 
ID: 812781735 
Від власника! Довгострокова оренда 1 кімнатної квартири. ЖК Paradise Avenue Крюківщина

Світла, затишна квартира- за запитом надішлю відеоогляд. Сучасний ремонт, квартира укомплектована меблями і технікою: пральна машина, бойлер, ванна, холодильник, духова шафа, електроплита, витяжка, кондиціонер, телевізор

Встановлена система зворотнього осмосу (питна вода тече з крана) Встановлені лічильники на всі комунікації в тому числі і на опалення. Опалення в квартирі автономне( від власної котельні в ЖК).

У кімнаті: двоспальне ліжко 160*200см з ортопедичним матрацом і наматрацником, диван розкладний , шафа під телевізор, полиця. Також є гардеробна та шафа у коридорі, де ви можете розмістити всі свої речі.

Великий балкон з дивовижним краєвидом! На балконі є стіл і 2 крісла для ваших комфортних зустрічей світанку за сніданком. Територія комплекса облаштована дитячими та спортивними майданчиками, ландшафтний дизайн, зони для відпочинку. Власна розвита інфраструктура.
Комплекс вдало розташований- перший на в’їзд до Києва (1 км) з Крюківщини. Зупинка громадського транспорту біля будинку до метро Академмістечко, Житомирська, Теремки, ВДНГ 10-15 хвилин.

Розглянемо арендаторів з тваринками, але все індивідуально! Вартість оренди 13000 грн/ міс, плюс залогова сума, плюс комунальні.
Juliya
Був у мережі 29 червня 14:14
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
13 000 грн
Зворотний дзвінок Связаться
Juliya
Був у мережі 29 червня 14:14