2 кімн. квартира з документами у ЖКOrange Park Без % для покупц $47 000

2 кімн. квартира з документами у ЖКOrange Park Без % для покупц

Крюківщина
24 червня №187215
Кімнат:
Загальна площа: 53 м²
Поверх:
Поверховість:
Назва ЖК: Orange Park  
ID: 850336050 
ЖК Orange Park Без % для покупця/Вікна виходять у внутрішній двір. Квартира з ремонтом від будівельників: штукатурка стін, стяжка підлоги, розводка електрики і сантехніки. Територія охороняється, в'їзд і вхід за перепустками, шлагбауми, відеоспостереження, великий паркінг, внутрішній двір без авто, спортивні та дитячі майданчики, зони відпочинку, зони барбекю, приватний дитячий садок Мандаринка в комерції комплексу, також кав'ярні, піцерія, ресторан, магазин, вода. Безшумні ліфт Schindler, під'їзд обладнаний домофоном + відеоспостереженням, місцем під зберігання велосипедів, колясок. Загальний сан. вузол на першому поверсі будинку.
Відразу біля комплексу зупинки громадського транспорту, вранці та ввечері мешканців ЖК розвозить безкоштовна маршрутка від/до м. Теремки та Жуляни.
З інфраструктури: Фора 24/7, Novus, ресторани, аптеки, стоматологія, Rozetka, пошта, мийка, сто, великий сосновий ліс, парк і озеро з пляжем.
Поруч знаходиться заповідна зона з озером і лісом. У пішій доступності АТБ 24/7, салони краси та інші заклади.
Найближча станція метро Теремки 6 км, на машині 10 хвилин. На транспорті 20 хвилин. Телефонуйте прямо зараз і наші фахівці дадуть відповідь на всі Ваші питання і організують перегляд квартири у зручний для Вас час. Комісія для покупця 0%
Олексій
Був у мережі вчора 14:14
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
$47 000
Зворотний дзвінок Связаться
Олексій
Був у мережі вчора 14:14