Продається Чудова !!! 2-к квартира ЖК Paradise Avenue 65500$ $65 500

Продається Чудова !!! 2-к квартира ЖК Paradise Avenue 65500$

Крюківщина
4 січня №30083
Кімнат:
Загальна площа: 41.5 м²
Поверх:
Поверховість: 10 
Опалення: Власна котельня 
Назва ЖК: ЖК Paradise Avenue  
ID: 811043829 
Продається Чудова!!! квартира в прекрасному ЖК Paradise Avenue з розумним переплануванням на європейську двокімнатну з сумісною зоною вітальні та кухні-їдальні, містить функціональний передпокій, просторий санвузол та окрему спальню.

Будонок 2021/22 року будівництва, введений в експлуатацію, має поштову адресу. Право власності на руках.

Ремонт новий, з використанням якісних матеріалів - гіпоалергенної фарби, керамічної плитки з зонами підігріву по всій квартирі, австрійського ламінату високої зносостійкості. Всі меблі виконано на замовлення з якісних водостійких матеріалів. Утеплені вікна Rehau з подвійним склопакетом. Освітлення виконано виключно з використанням енергозберігаючих світильників та містить зони декоративної LED підсвітки. Міжкімнатні двері відомого українського виробника - якісні та практичні.
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон у двір. Квартира перепланована, планування кімнат Кухня-вітальня. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Суміщений санвузол, туалет/ванна/душ. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері залізні. Є покриття підлоги - плитка, ламінат, є підігрів підлоги. Вікна нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тамбура немає. В квартирі є Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2022 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Охорона, автопарковка. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка/озеро. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Інтернет оптоволокно.

Передпокій містить велику вбудовану шафу-гардероб в індивідуальних розмірах виконану з австрійськими фасадами Egger, якісною фурнітурою та дверима з плавними доводчиками.

Кухонна зона є повністю продуманою та максимально функціональною. Містить великий обідній стіл, а також начинена всією необхідною технікою, як то вбудований холодильник, повнорозмірна помудомийна машина, індукційна плита, потужна витяжка та духова шафа. Вся техніка нова, якісна та на гарантії. Всі кухонні фасади з плавними доводчиками.

Зона вітальні є функціонально окремою від кухонної та містить великий розкладний диван з якісної тканини "анти-бруд", "анти-кіготь". Навпроти дивану зроблено підвісну тумбу та вивід розеток і мережевого кабеля для підключення телевізора, а над диваном розміщено потужний кондиціонер. В зоні вітальні також міститься вбудована шафа в індивідуальних розмірах з якісними фасадами та фурнітурою. Доповнює вітальню робоча зона, що є дещо відокремленою та містить письмовий стіл з кріслом.

Окрема спальня містить велике ліжно 200х140 з підйомним механізмом, дві приліжкові тумбочки та підвісний комод. Всі меблі також виготовлені на замовлення. Блек-аут штори та велике панорамне вікно.

Ванна кімната з повнорозмірн
Світлана
Був у мережі 29 червня 14:14
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
$65 500
Зворотний дзвінок Связаться
Світлана
Був у мережі 29 червня 14:14