Продаж повноцінної 2к квартири з дизайнерським ремонтом! $94 000

Продаж повноцінної 2к квартири з дизайнерським ремонтом!

вул. Панорамна 2, Крюківщина на мапі
21 грудня 2023 №10836
Кімнат:
Загальна площа: 63 м²
Поверх:
Поверховість: 15 
Опалення: Центральне 
Назва ЖК: Paradise Avenue  
ID: 814552600 
Є відеоогляд оголошення - за запитом надішлю!

Продаж повноцінної 2к квартири з дизайнерським ремонтом у ЖК Paradise Avenue по вул. Панорамна 2!

Площа - 63/27/15 м2. 2/15 поверх.

Вдале планування квартири - просторий широкий коридор 9 м2; два санвузли - 2 м2 та 3,5 м2; дві окремі спальні кімнати правильної форми - 17 м2 та 10 м2; простора кухня-студія 15 м2 з виходом на заскленну та утеплену лоджію 7,5 м2.

Квартира з дорогим, якісним та сучасним ремонтом. Відмінний стан. Гармонічно поєднані сині та білі кольори - квартира наповнена безліччю естетичних моментів. Підлога - плитка та ламінат у квартирі підібрані в один тон та візерунок. Тепла підлога у санвузлі та коридорі. Два санвузли облаштуванні - сантехнікою Grohe прихованого монатажу; бойлер на 100 л; унітази інсталяція; тропічний душ; велика повноцінна ванна; вмонтовані крани від встановлення пральної машини. Якісні міжкімнатні двері з надійною дорогою фурнітурою та петлями. У кімнатах замінені батареї на більш адаптованіші під ці площі + додатково встановлена величезна батарея на лоджії. По всій квартирі встановлене освітлення - дуже багато точок освітлення/люстри, що є максильно комфортно. Стеля - натяжна, біла матова + карнизи прихованого монтажу. Встановлена якісна кухня - led-підсвідка робочої зони; духова шафа/холодник вмонтований/посудомийна машинка/витяжка; якісні фасади та фурнітура.
Встановлені лічильники на комунікації.

Територія комплекса, що охороняється, з красивим ландшафтом, облагородженим велике озером з фонтаном, дитячими майданчиками, безліч стильних лавок і столів. Є столи для настільного тенісу. Окремий майданчик для вигулу собак. Багато місяць та варіацій для прогулянок - цікава структура комплекса.

Вже на території є – 2 продуктові магазини, 3 салони-краси, кав'ярні, аптека, будівельний магазин, крамниця овочів та домашніх продуктів, заклад відпочинку від робочого дня Хміль, крамниця питної води.

Чудово розвинений район проживання – до ст. Вднх на громадському транспорті 10-25 хвилин їзди, зупинки транспорту, аптеки, салони-краси, магазини, супермаркети, кафе, ресторани, школи, садочки, мийки, сто, спортклуби, клініки, медичні лабораторії, укр/нова пошта, банківські відділення, парк, ліс, озерата ін.

Ціна - 94 000 $
+комісія
+ оформлення
Евгений
Був у мережі 29 червня 14:14
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
$94 000
Зворотний дзвінок Связаться
Евгений
Був у мережі 29 червня 14:14
Расположение
вул. Панорамна 2, Крюківщина