2к-кв (52 m2) вул.Зарічна, метро(1 хв), дизайн.ремонт, тепла підлога! 25 000 грн

2к-кв (52 m2) вул.Зарічна, метро(1 хв), дизайн.ремонт, тепла підлога!

вул.Зарічна, Київ на мапі
19 грудня 2023 №8047
Кімнат:
Загальна площа: 52 м²
Поверх:
Поверховість: 20 
Опалення: Центральне 
ID: 826869073 
2к-студія (52 m2) ЖК «Славутич», метро (1 хв), дизайнерський ремонт, тепла підлога!

Про об’єкт:

Стильна та функціональна квартира-євродвушка з якісним дизайнерським ремонтом в сучасному ЖК «Славутич». Прямо біля метро та набережної Дніпра. 8-й поверх, панорамні вікна з видом на затоку.

Планування: кухня-вітальня (21 кв.м), окрема спальня (13,5 кв.м), санвузол (6 кв.м). Повністю мебльована. Є вся необхідна техніка. Два інвенторних кондиціонери. Два бойлера на 80 і на 10 літрів. Пральна машина на 7 кг. Інтернет – оптоволокно. Дуже економні платежі по опаленню, є індивідуальний лічильник.

В спальні - велика шафа-купе, є окрема гардеробна. Ліжко з підйомним механізмом та ортопедичним матрацом. У вітальні - розкладний ортопедичний диван на два місця, телевізор Самсунг (43 дюйма). В зоні кухні і ванної – тепла підлога. Кухня оснащена холодильником, духовкою, мікрохвильовкою, варочною повернею, посудомийною машиною, системою очищення води – Екософт.

ЖК «Славутич» - це стильне і комфортне житло бізнес-класу. Будинок монолітний, з дзеркально-сріблястими фасадами. Опалення – централізоване. Передбачений підземний паркінг, в який можна спуститися з кожного будинку на ліфті, не виходячи на вулицю. Цілодобова охорона. На території - власний дитячий садок, магазини, кафе та салони краси.

Про локацію:

За крок до станції метро «Славутич» (100 метрів). Зручний виїзд до Південного мосту. Близькість до усіх необхідних об'єктів, транспортні шляхи у будь-якому напрямку.

Поруч - ТРЦ Аркадія, River Mall, «Фора», «Новус». Навколо ЖК - велика кількість супермаркетів, магазинів, кафе та ресторанів, школи, дитсадки, банки, аптеки та медичні заклади, салони краси, парк, озера, набережна Дніпра.

(Перегляди в будь-який час за домовленістю, телефонуйте!)
Галина
Був у мережі сьогодні 00:26
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
25 000 грн
Зворотний дзвінок Связаться
Галина
Був у мережі сьогодні 00:26
Расположение
вул.Зарічна, Київ