Оренда квартири 77 м2 в ЖК Альтер Его, Печерськ $1 650

Оренда квартири 77 м2 в ЖК Альтер Его, Печерськ

Київ
25 вересня №236751
Кімнат:
Загальна площа: 77 м²
Поверх: 19 
Поверховість: 24 
Опалення: Центральне 
ID: 835530730 
Для молодих і успішних людей дуже гарна пропозиція 2+ кімн. квартира в довгострокову оренду видова з сучасним дизайнерським інтер'єром, нестандартними рішеннями, в пастельних тонах. Рішення планування цієї квартири було обумовлено зробити максимально функціональною і розмістити додаткові спальні місця, або закритий робочий простір.
Заходячи в квартиру, відчувається комфорт, зручність та затишок. Квартира, площею 77 м2, з розкішною терасою, де можна насолодитися видом на урбанізацію, а також заходом сонця.
Квартира знаходиться в ЖК "Alter Ego" на пров. Лабораторний 7 на 19 поверсі, 24-х пов. будинку що є додатковим бонусом для насолоди видами з тераси та вікон в різну погоду, пору року та в любий час. Зручне планування у квартирі та повна комплектація усіма необхідними меблями та побутовою технікою, все це для якісного проживання. Квартира складається з кухні-вітальні, виділено зону їдальні, в зоні вітальної є м’який диван з кріслом у зоні з ТВ , окрема спальня з видовими вікнами, та функціонально відокремлена скляною перегородкою кімната з ТВ. Є дрібна побутова техніка: пилосос, праска, чайник та необхідний посуд. У передпокої є необхідні меблі з великим дзеркалом, та вмістка гардеробна кімната з вбудованим сейфом. На кухні є варильна поверхня, духовка, СВЧ, Samsung, холодильник Samsung, посудомийна машина Electrolux, витяжка вбудована в плиту мийка. У квартирі створено затишок та комфорт , є підігрів підлоги у кухонній зоні, в обох ванних кімнатах, та на терасі, є кондиціонер та витяжна система очищення повітря, бойлер Zanussi на 100 літрів, 2 телевізора, сантехніка провідних брендових виробників, пральна-сушильна машина Samsung, .
Завдяки вітринним вікнам (алюмінієвий профіль Reynaers) з входу відкривається панорамний вид на місто. Хол, ліфтові зони, паркінг, зона рецепції все говорить про те, що в цьому комплексі живуть успішні люди, які підкорюють нові вершини. Живучи в такому комплексі немає потреби шукати мотивацію іншому місці, вона є тут скрізь.
Локація дуже зручна, тут є вся потрібна для життя інфраструктура, а також багато історичних та культурних пам'яток. !!!ПОКИ ця об'ява рекламується, квартира актуальна!2-й депозит.!( із-за скляної стінки.) Можна не уточнювати! Заселення можливо приблизно з 20.09-21.09.
Жанна
Був у мережі 20 вересня 12:56
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
$1 650
Зворотний дзвінок Связаться
Жанна
Був у мережі 20 вересня 12:56
Наверх