Первая Сдача!2 спальни,ЖК Венеция,Генератор,Подземний паркинг,Озера $1 000

Первая Сдача!2 спальни,ЖК Венеция,Генератор,Подземний паркинг,Озера

Київ
2 серпня №216377
Первая Сдача!2 спальни,ЖК Венеция,Генератор,Подземний паркинг,Озера Київ - зображення 1
Первая Сдача!2 спальни,ЖК Венеция,Генератор,Подземний паркинг,Озера Київ - зображення 2
Первая Сдача!2 спальни,ЖК Венеция,Генератор,Подземний паркинг,Озера Київ - зображення 3
Первая Сдача!2 спальни,ЖК Венеция,Генератор,Подземний паркинг,Озера Київ - зображення 4
Первая Сдача!2 спальни,ЖК Венеция,Генератор,Подземний паркинг,Озера Київ - зображення 5
Первая Сдача!2 спальни,ЖК Венеция,Генератор,Подземний паркинг,Озера Київ - зображення 6
Первая Сдача!2 спальни,ЖК Венеция,Генератор,Подземний паркинг,Озера Київ - зображення 7
Первая Сдача!2 спальни,ЖК Венеция,Генератор,Подземний паркинг,Озера Київ - зображення 8
Кімнат:
Загальна площа: 87 м²
Поверх: 11 
Поверховість: 22 
Опалення: Центральне 
ID: 855011532 
Довгострокова оренда квартири (перша здача)

Пропонується в оренду затишна та сучасна квартира площею 85 м2 у житловому комплексі ''Венеція'' (ВДНХ). Ремонт у квартирі робився під власників, всі меблі, виготовлені на замовлення.

Планування складається з: двох окремих кімнат, гардеробної кімнати, сумісного санвузла з ванною, а також просторої кухні-вітальні.

Квартира повністю мебльована та оснащена всією необхідною технікою для комфортного проживання. Кухня обладнана сучасною технікою від провідних брендів, включаючи вбудований широкий холодильник підвищеної ємності, посудомийну машину та духову шафу. Монолітна стільниця з штучного каменю та подрібнювач харчових відходів у раковині (диспоузер) додають зручності.

Велика спальня, розширена за рахунок об'єднання з балконом, обладнана ліжком розміром 2х2 м з ортопедичним матрацом, системою кондиціонування, шафами та сейфом. Друга спальня з розкладним диваном може використовуватися як домашній офіс та має вихід на балкон, що виходить на тихий закритий двір.

Просторий санвузол з ванною та душовою кабінкою має велике дзеркало на всю довжину кімнати з підігрівом, що запобігає запотіванню, а також теплі підлоги для додаткового комфорту.

Кухня-вітальня з диваном і столом, що розкладається з 1200 см до 3000 см, ідеально підходить для сімейних вечерь.

Квартира обладнана зонованою системою вбудованих світильників на сенсорних вимикачах для вибору оптимального освітлення. Встановлено два потужні кондиціонери, у спальні та кухні-вітальні. Також у квартирі є пральна машина, вбудований у шафу прасувальний стіл, телевізор 55', пилосос і теплі підлоги.

Територія житлового комплексу під охороною, з пропускною системою та шлагбаумом. У під'їзді працює консьєрж. Встановлено сигналізацію, домофон з відеокамерою та вхідні двері з додатковим захистом. Є лічильники на воду та опалення. ЖК також пропонує багато інтернет-провайдерів на вибір.

У будинку встановлено два генератори, що забезпечують безперебійне водопостачання та опалення навіть при відключеннях. Захист від перепаду напруги забезпечується стабілізаторами напруги "Зубр", що гарантує безпеку техніки.

Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура, включаючи гіпермаркети "Сільпо" та "Новус", а також аптеки, салони краси та фітнес-клуб "СпортЛайф".

Запрошуємо вас на перегляд.

A7.135
Чижевский Николай
Був у мережі 4 вересня 22:49
Коментарі до цього оголошення закриті
Наверх