3к ЖК "Венеция", Вильямса 19/14 с дизайнерским ремонтом. Без комиссии. $350 000

3к ЖК "Венеция", Вильямса 19/14 с дизайнерским ремонтом. Без комиссии.

Київ
10 січня №36006
Кімнат:
Загальна площа: 110 м²
Поверх: 17 
Поверховість: 17 
Опалення: Центральне 
Назва ЖК: Венеція  
ID: 716052452 
ЖК «Венеція», Академіка Вільямса, 19/14, секція А, монолітно-каркасний будинок 2014 року зі своєю закритою територією та підземним паркінгом, в якому знаходяться паркобокс та паркомісце, які продаються разом з квартирою.
3х кімнатна квартира з панорамним видом на 17 поверсі, загальною площею 110 кв.м, окремі кімнати це спальня та дитяча плюс кухня-студіо. В квартирі виконаний дизайнерський ремонт (Zalubovska Olga) з використанням тільки якісних матеріалів. Підлогове покриття в кімнатах - паркетна дошка. Всі меблі та техніка залишаються (за виключенням особистих речей). В кухні-студіо розташовані: вбудована кухня з технікою (варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, посудомийна машина, холодильник) обідній стіл зі стільцями. В спальні - двоспальне ліжко, вбудована шафа, гардеробна. В дитячій кімнаті вбудовані ліжка з шафами та столами. Два санвузли (в одному повноцінна ванна, в другому- душова), пральна машинка, сушильна машинка. У всіх кімнатах, окрім дитячої, кондиціонери. В кухні та санвузлах підлога з підігрівом. Більш детальна інформація по телефону, або при перегляді.
Цілодобова охорона в будинку, пропускна система, під будинком знаходиться паркінг, є мийка авто, територія закрита.
Поруч знаходиться каскад ставків, паркова зона. Розвинена інфраструктура (супермаркети, ресторани та кафе, Спортлайф, приватний дитячий садок, аптеки) та хороша транспортна розвʼязка.
Без комісії.
Ексклюзивний договір.
Торг.
Валерий
Був у мережі 29 червня 14:14
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
$350 000
Зворотний дзвінок Связаться
Валерий
Був у мережі 29 червня 14:14