Академіка Лебедєва, ЖК Казка, 1-кімнатна від власника $54 000

Академіка Лебедєва, ЖК Казка, 1-кімнатна від власника

вулиця Академіка Лебедєва, 1, Київ на мапі
3 січня №28556
Академіка Лебедєва, ЖК Казка, 1-кімнатна від власника Київ - зображення 1
Академіка Лебедєва, ЖК Казка, 1-кімнатна від власника Київ - зображення 2
Академіка Лебедєва, ЖК Казка, 1-кімнатна від власника Київ - зображення 3
Академіка Лебедєва, ЖК Казка, 1-кімнатна від власника Київ - зображення 4
Академіка Лебедєва, ЖК Казка, 1-кімнатна від власника Київ - зображення 5
Академіка Лебедєва, ЖК Казка, 1-кімнатна від власника Київ - зображення 6
Академіка Лебедєва, ЖК Казка, 1-кімнатна від власника Київ - зображення 7
Академіка Лебедєва, ЖК Казка, 1-кімнатна від власника Київ - зображення 8
Кімнат:
Загальна площа: 51 м²
Поверх:
Поверховість:
Опалення: Індивідуальне газове 
Назва ЖК: Казка  
ID: 822756785 
Власник сплачує витрати по укладанню угоди + податки. Власна 1-кімнатна квартира в мальовничому районі Києва, вулиця Академіка Лебедєва, 1, ЖК «Казка». Переваги : прийнятна ціна, квартира підготовлена до оздоблювальних робіт, цегляний будинок з утепленими фасадами, власне автономне опалення та гаряче водопостачання ( 2х контурний газовий котел), середня поверховість, цілодобова охорона, приємні сусіди, розвинута інфраструктура в комплексі ( магазини, аптека, салони краси, піцерія, Нова пошта, дитячі садочки), вигідні фінансові умови укладання угоди для покупця, зелені зони ( ліс, парки, озера, музей Пирогово, ВДНГ).
Комплекс складається з 3-х, 4-х та 7-ми поверхових будинків ( всього 9 будинків). Будинок зданий в експлуатацію в 2018 році. Оформлене право власності. Один власник, фізична особа. Право власності належить на підставі договору купівлі-продажу 2021 року.
Всі витрати по угоді купівлі-продажу ( податки, експертна оцінка, послуги нотаріуса) сплачує продавець квартири.
Ціна за кв.м. з оформленням складає – 1088 дол. США. Для порівняння, ціни в сусідніх комплексах: ЖК «Кришталеві джерела» будинки здані в експлуатацію - 1590 у.о. кв.м. ( будинки без газу та автономного опалення, все на електриці, тільки холодна вода), ЖК «Феофанія Сіті» - від 1250 у.о. на стадії будівництва ( 15 поверхові будинки, все на електриці). Ціна від власників в тих же комплексах без ремонту – від 1250 у.о за кв.м. Ціни на 1-кімнатні квартири (40 кв.м.) з ремонтом в ЖК Казка від 1700 до 2100 у.о. за кв.м. + ви сплачуєте ще додатково податки.
Вартість комунальних послуг 650 грн/ міс. Оплати за централізоване опалення та гаряче водопостачання немає.
Квартира на 6-му поверсі/ 7 поверхового будинку. Площі за техпаспортом: загальна 50,6 кв.м., житлова площа 18,6 кв.м., кухня 11,8 кв.м., санвузол 4,3 кв.м., гардероб 5 кв.м. Засклена лоджія 4,6 кв.м. + балкон 2,1 кв.м. Висота стелі 2,72м. Площі фактичні: загальна площа приміщення 45 кв.м.+ лоджія 4,6 кв.м.+ балкон 4 кв.м. Перепланування дозволить зробити повноцінну однокімнатну квартиру : кухня- студія, спальна кімната, гардероб, гардероб для повсякденних речей, ванна кімната. Можливо три варіанти планування на вибір покупця. Також можна збільшити кухню за рахунок засклення та приєднання балкону (збільшення фактичної площі до 49 кв.м.). Повністю цегляний будинок з утепленими фасадами. Товщина цегляної стіни 40 см+ 12 см утеплювача. Централізоване водопостачання, водовідведення, електропостачання та газопостачання. Газовий лічильник. Лічильник на холодну воду. Вантажопасажирський ліфт. Двох контурний газовий котел для опалення та гарячої води. Квартира підготовлена до планування на вибір покупця. Відразу можна розпочинати розведення комунікацій та монтаж перегородок. Охайні місця загального користування. Будинком керує ОСББ. Управління комплексом здійснює асоціація ОСББ та керуюча компанія. Озеленена територія. Безпека: фізична охорона, зовнішнє та внутрішньо будинкове відеоспостереження, домофони.
Всі квартири
Руслан
Був у мережі вчора 12:14
Коментарі до цього оголошення закриті
Расположение
вулиця Академіка Лебедєва, 1, Київ
Наверх