Продажа квартиры, Верхогляда, Драгомирова, ЖК Новопечерские Липки $285 000

Продажа квартиры, Верхогляда, Драгомирова, ЖК Новопечерские Липки

Київ
24 серпня №224709
Продажа квартиры, Верхогляда, Драгомирова, ЖК Новопечерские Липки Київ - зображення 1
Продажа квартиры, Верхогляда, Драгомирова, ЖК Новопечерские Липки Київ - зображення 2
Продажа квартиры, Верхогляда, Драгомирова, ЖК Новопечерские Липки Київ - зображення 3
Продажа квартиры, Верхогляда, Драгомирова, ЖК Новопечерские Липки Київ - зображення 4
Продажа квартиры, Верхогляда, Драгомирова, ЖК Новопечерские Липки Київ - зображення 5
Продажа квартиры, Верхогляда, Драгомирова, ЖК Новопечерские Липки Київ - зображення 6
Продажа квартиры, Верхогляда, Драгомирова, ЖК Новопечерские Липки Київ - зображення 7
Продажа квартиры, Верхогляда, Драгомирова, ЖК Новопечерские Липки Київ - зображення 8
Кімнат:
Загальна площа: 67 м²
Поверх: 19 
Поверховість: 30 
Опалення: Центральне 
Назва ЖК: Новопечерські  
ID: 857219245 
Продажа квартиры, Верхогляда, Драгомирова, ЖК Новопечерские Липки

Продаж квартири, Верхогляда, Драгомирова, ЖК Новопечерські Липки

Продаж квартири

Пропонується до продажу нова двокімнатна квартира площею 67 м2, розташована в престижному житловому кварталі класу «Бізнес+» «Новопечерські Липки», за адресою: вулиця Андрія Верхогляда (Драгомирова), 11.

У квартирі щойно проведено абсолютно новий дизайнерський ремонт, виконаний з матеріалів найвищої якості. У ній встановлена сучасна аудіо та відео система преміум-класу та телевізор з діагоналлю 85 дюймів. Два високоефективні екофлоу дозволяють автономно працювати без електрики протягом одного тижня, забезпечуючи максимальний комфорт за будь-яких обставин.

Раціональне планування квартири включає простору кухню-студію, окрему спальну кімнату, місткі шафи, санвузол з душовою кабіною та засклений балкон, що забезпечує додатковий простір для відпочинку.

Всі меблі, а також вбудовані шафи та кухонна техніка, виготовлені італійськими виробниками, які славляться своїм бездоганним смаком та якістю. У квартирі також встановлені кондиціонери, дизайнерська сантехніка та плитка. Освітлення від бельгійських та італійських виробників додає простору особливого шарму та затишку.

Житловий квартал «Новопечерські Липки» – це справжнє місто в місті, створене для зручності мешканців. Унікальна багатофункціональна наповненість та розвинена інфраструктура дозволяють насолоджуватися життям, не залишаючи територію кварталу.

Тут зосереджено все необхідне для комфортного проживання: SPA-салон, фітнес-клуб преміум-класу Gymmaxx, спортивні та ігрові майданчики, поле для футболу, кав’ярні, ресторани, кондитерські, магазини, салони краси, супермаркет «Сільпо», відділення банків, аптеки, хімчистки, Британська міжнародна та Новопечерська школи, дитячий садок, тенісна академія UTA та багато інших зручностей.

Квартал «Новопечерські Липки» займає площу понад 20 га в історичному, культурному та діловому центрі Києва – Печерському районі, який є одним з найпрестижніших у столиці. Зручна транспортна розв’язка забезпечує легкий доступ до всіх важливих об’єктів міста. Відстань до станції метро «Звіринецька» складає всього 5 хвилин. Крім того, до Хрещатика можна дістатися за 15 хвилин, а до ТРЦ Ocean Plaza – за 7 хвилин.

Запрошуємо на перегляд.

A7.611
АН Lipki Capital
Був у мережі вчора 12:56
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
$285 000
Зворотний дзвінок Связаться
АН Lipki Capital
Був у мережі вчора 12:56
Наверх