Простора 1-кімнатна квартира 30м2 в ЖК Lucky Land, хороший р-н $39 865

Простора 1-кімнатна квартира 30м2 в ЖК Lucky Land, хороший р-н

вулиці Берковецька, 6, Київ на мапі
16 грудня 2023 №1075
Простора 1-кімнатна квартира 30м2 в ЖК Lucky Land, хороший р-н Київ - зображення 1
Простора 1-кімнатна квартира 30м2 в ЖК Lucky Land, хороший р-н Київ - зображення 2
Кімнат:
Загальна площа: 30 м²
Поверх: 10 
Поверховість: 14 
Назва ЖК: Lucky Land  
ID: 805606264 
У Святошинському районі столиці, по вулиці Берковецька, 6 розташований новий ЖК Lucky Land. Комплекс оточують магазини, школи, ТРЦ з одного боку та ліс з парком з іншого боку.

Зручна однокімнатна квартира-студія, загальною площею 30 м2. У квартирі встановлено металеві протиударні двері та металопластикові вікна з двокамерним склопакетом, підведено всі необхідна комунікації: електроенергія, опалення та вода. Виконана стяжка підлоги. Ідеальний вибір для людей, які бажають поєднати заміський спокій із активним міським життям!

Закрита прибудинкова територія з цілодобовою охороною та відеоспостереженням 24/7. На території ЖК будуть облаштовані: зони для відпочинку, бігові доріжки, дитячі майданчики, зони для вигулу домашніх улюбленців, підземний паркінг та стоянка для авто.

Розвинена інфраструктура району, в якому розташований комплекс, забезпечить комфортне проживання. До супермаркетів Ашан, Сільпо – близько 2 хвилин ходьби від комплексу, до розважального парку Галактика та ТРЦ Lavina Mall – їхати 6 хвилин на авто, до клініки сімейної медицини – 6 хвилин на авто. У радіусі 10 хвилин на авто від комплексу — школи №203, №95, №162 та №175, гімназії «Престиж» та «Прем'єр». Поблизу також є відділення банку, банкомат, аптека, ринок, парк, ліс відділення пошти, бювет.

Найближчі станції метро: Академмістечко – 7 хвилин на авто або 10 хвилин на громадському транспорті, а також Сирець – 10 хвилин на авто.

Швидше дзвоніть та дізнавайтеся всі деталі про продаж квартири. Поспішайте втілити свою мрію у реальність!
ЖК Lucky Land
Був у мережі 20 вересня 12:56
Коментарі до цього оголошення закриті
Расположение
вулиці Берковецька, 6, Київ
Наверх