Оренда квартири Hoffmann House Київ $1 700

Оренда квартири Hoffmann House Київ

вулиці Златоустівській, Лук`янівка на мапі
9 серпня №218637
Оренда квартири Hoffmann House Київ Лук`янівка - зображення 1
Оренда квартири Hoffmann House Київ Лук`янівка - зображення 2
Оренда квартири Hoffmann House Київ Лук`янівка - зображення 3
Оренда квартири Hoffmann House Київ Лук`янівка - зображення 4
Оренда квартири Hoffmann House Київ Лук`янівка - зображення 5
Оренда квартири Hoffmann House Київ Лук`янівка - зображення 6
Оренда квартири Hoffmann House Київ Лук`янівка - зображення 7
Оренда квартири Hoffmann House Київ Лук`янівка - зображення 8
Кімнат:
Загальна площа: 80 м²
Поверх: 15 
Поверховість: 25 
Опалення: Центральне 
ID: 855753734 
Оренда квартири

Пропонується 3-кімнатна квартира площею 80 м2 у клубному будинку Hoffmann House. Вона знаходиться на 15-му поверсі 25-поверхового будинку, що забезпечує чудовий вид на місто.

У квартирі було виконано сучасний ремонт у 2023 році. Всі стіни покриті елегантними шпалерами Roberto Cavalli, що додає розкоші та стилю. Усі меблі італійського виробництва від відомих фабрик Cattelan, Calligaris, Natuzzi, придбані у магазині Rim.

Також квартира оснащена всією необхідною побутовою технікою, серед якої три кондиціонери, три телевізори, кавомашина тощо. Крім цього, помешкання має електричні штори з будильником.

Квартира поділена на три основні зони:

- Кухня-вітальня: простора зона з новою технікою на кухні, необхідним посудом, системою очищення води та подрібнювачем харчових відходів. Також у зоні вітальні є італійські дивани з механізмами «книжка» з повноцінними спальними місцями, нішами для зберігання подушок та білизни.
- Гостьова кімната: окрема зона для гостей, мебльована італійськими диванами з механізмом «книжка».
- Спальня: облаштована ліжком King Size з ортопедичним матрацом.

Будинок має презентабельну вхідну групу з професійною охороною, яка працює цілодобово. У будинку працює два затишних кафе, продуктовий магазин «Дари Моря», є поштомати. Клініка Med City та клініка Oxford Medical розташовані в одній хвилині ходьби.

Передбачена європейська сертифікована система безперебійного живлення: інвертор потужністю 5 кВт та акумулятори на 7,6 кВт, які забезпечують до 24 годин автономного користування електрикою. Під час відключення світла вода та опалення доступні до 18 поверху. В процесі впровадження генератор для ліфта.

Будинок знаходиться на тихій та сучасній вулиці Златоустівській, за 3 хвилини ходьби від Цирку та за 17 хвилин від Золотих Воріт, між станціями метро «Університет» та «Лук'янівська».

В пішій доступності розташовані супермаркети «Сільпо», «Новус», магазини Wine Time, Чорноморка, універмаг «Україна», спортивний клуб Sport Life, дитячі садки та Пушкінська Гімназія. За 2 хвилини ходьби є безліч кафе, ресторанів та інших закладів.

Запрошуємо на перегляд.

A7.357
Максим
Був у мережі вчора 19:28
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
$1 700
Зворотний дзвінок Связаться
Максим
Був у мережі вчора 19:28
Расположение
вулиці Златоустівській, Лук`янівка
Наверх