Простора двокімнатна «чешка» на проспекті Соборності! $48 000

Простора двокімнатна «чешка» на проспекті Соборності!

проспекті Соборності, Луцьк на мапі
6 червня №175019
Кімнат:
Загальна площа: 51 м²
Поверх:
Поверховість:
Назва ЖК: Соборності 15  
ID: 848290260 
Продамо простору й затишну двокімнатну квартиру в одному із найкращих і найкомфортніших для життя районів Луцька – на проспекті Соборності.

Цегляний будинок нестарої архітектурної побудови, з охайним під'їздом і прибудинковою територією. Загальна площа квартири – майже 51 кв.м., вигідне зручне планування: кухня – 8 кв.м., кімнати – 17 і 12 кв.м., компактний коридор, роздільний санвузол, дві невеликі кладовки і простора засклена лоджия. Також – наявний місткий сухий підвал.
Добротний внутрішній стан, продаж відбувається з наявними меблями і технікою.
Встановлені лічильники на воду і світло, у будинку облаштовано індивідуальний тепловий пункт, дієве ОСББ. Квартира дуже тепла й економна в сплаті комунальних платежів.
Квартира на оптимальному для комфортного життя – шостому (із загальних 9-ти) поверсі, є внутрішньою (не кутовою), «південна» сторона. Наявний закритий тамбур спільного користування на дві квартири.
Чистий охайний під’їзд, встановлено домофон, діючий ліфт. В межах внутрішнього двору є охайний дитячий майданчик і парковка для авто мешканців.

Максимально зручний для життя, інфраструктурно-розвинений район Луцька, із зручною логістикою доїзду та безліччю закладів відпочинку, побуту на освіти. Поруч з будинком – ТЦ «Гостинець», супермаркети «АТБ» і «Сільпо», сквер, зупинка громадського транспорту, неподалік – школа № 10, 19 й відразу кілька дитячих садочків.

Житло для особистого проживання, квартира під здачу в оренду або просто вигідна інвестиція в нерухомість? Правильними будуть усі можливі варіанти!

Телефонуйте – домовитись можна завжди
Хоміч Дмитро
Був у мережі 29 червня 14:14
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
$48 000
Зворотний дзвінок Связаться
Хоміч Дмитро
Був у мережі 29 червня 14:14
Расположение
проспекті Соборності, Луцьк