Hygge lux Пасічна поруч ліс Будинок бізнес класу $73 000

Hygge lux Пасічна поруч ліс Будинок бізнес класу

вулиці Пасічній, Львів на мапі
30 грудня 2023 №23455
Hygge lux Пасічна поруч ліс Будинок бізнес класу Львів - зображення 1
Hygge lux Пасічна поруч ліс Будинок бізнес класу Львів - зображення 2
Hygge lux Пасічна поруч ліс Будинок бізнес класу Львів - зображення 3
Hygge lux Пасічна поруч ліс Будинок бізнес класу Львів - зображення 4
Hygge lux Пасічна поруч ліс Будинок бізнес класу Львів - зображення 5
Кімнат:
Загальна площа: 50 м²
Поверх:
Поверховість:
ID: 802157986 
Ціна за метр дешевше від забудовника.
Не пропусти можливість придбати квартиру в преміальному будинку.

Придбайте чудову 1-кімнатну квартиру з балконом на вулиці Пасічній, розташовану на 3-му поверсі 6 секція житлового комплексу HYGGE LUX by LEV Development.

Комплекс пропонує ідеальний баланс спокою та приватності в поєднанні з сучасним міським стилем життя. Вам сподобається жити у функціональному, добре продуманому просторі зі скандинавським відтінком вишуканості.

HYGGE LUX створений для людей з новим мисленням, які цінують функціональну архітектуру та дизайн. Натхненна скандинавською філософією, архітектурна студія Бєляєвих створила гармонійне поєднання малоповерхової урбаністичної досконалості та вишуканого дизайну.

Комплекс зручно розташований лише за 2 хвилини ходьби від "Сільпо" та за 5 хвилин ходьби від Винниківського лісопарку, що надає ідеальну можливість насолоджуватися активним відпочинком на свіжому повітрі, наприклад, велопрогулянками чи пікніками.

Житловий комплекс оснащений першокласною інфраструктурою, дизайнерськими холами та камерами відеоспостереження 24/7, щоб гарантувати вашу безпеку та приватність.

Запланована дата завершення будівництва - 4 квартал 2024 року, ця квартира буде оснащена цілим рядом зручностей, включаючи двоконтурний газовий котел, радіатори та дизайнерські вітальні за проектом Савицького.

Серед інших унікальних особливостей - концепція "двір без машин" та ліфт безпосередньо до паркінгу, що полегшує паркування та доступ до квартири. Не пропустіть можливість жити в розкішному та приватному житловому комплексі HYGGE LUX.
Світлана Лісова
Був у мережі вчора 12:14
Коментарі до цього оголошення закриті
Расположение
вулиці Пасічній, Львів
Наверх