Продам 1-но кімнатну квартиру на Личаківській $43 000

Продам 1-но кімнатну квартиру на Личаківській

вул.Личаківській 67, Львів на мапі
19 грудня 2023 №8405
Кімнат:
Загальна площа: 20 м²
Поверх:
Поверховість:
ID: 807174294 
Нова на ринку, затишна 1-но кімнатна квартира-студія по вул.Личаківській 67 із якісно виконаним дорогим дизайнерським ремонтом у стилі лофт, у центрі Львова, що знаходиться на відстані 900 метрів від Площі Ринок.
Загальна площа квартири - 19, 5 квадратних метрів, квартира має відділену спальну зону, що створює ефект окремої ізольованої кімнати.
Вікна виходять у тихий двір.

В радіусі 150-300 метрів знаходяться лікарні, пам‘ятки архітектури, школи, університети, ресторанчики, ринок, магазинчики та дитячі майданчики, зупинки громадського транспорту.

Квартира знаходиться на одній електромережі із обласною лікарнею, тому світло ніколи не відключають. Є можливість збільшити площу квартири над усім периметром квартири за рахунок високого горища нею (усі комунікації уже виведені на горище).

У квартирі був зроблений капітальний ремонт, залита стяжка, зроблена уся електрика та вода. В санвузлі повністю уся сантехніка, плитка, якісна душова кабіна, газова колонка що працює без електромережі і т.д.
Кухня повністю обладнана усім необхідним, а саме якісною побутовою технікою, включаючи варочну поверхню, витяжку, пральну машинку, холодильник.

Додатково у кухні та коридорі встановлено підігрів підлоги.
Квартирка суха, без грибків чи сторонніх запахів.
У будинку є внутрішній дворик та лише 4 квартири із привітними сусідами.

Кімната також обладнана усім необхідним, а саме новим телевізором, шафою, обіднім столом, спальним ліжком із зручним ортопедичним матрасом, плюс додатково є ще розкладний диван, що означає, що в квартирі комфортно можуть розташовуватись мінімум 4-ро людей.

Квартирка не потребує жодних капіталовкладень, та повністю готова для проживання чи здачі (як довгострокової так і подобової) - «заходь та живи».

Дуже добре підійде, як для оренди, так і для власного проживання.

Для реального покупця можливий торг.
Оксана
Був у мережі 12 липня 09:13
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
$43 000
Зворотний дзвінок Связаться
Оксана
Був у мережі 12 липня 09:13
Расположение
вул.Личаківській 67, Львів