Продам 2кім квартиру на Таірова. $48 500

Продам 2кім квартиру на Таірова.

Лиманка
3 січня №28223
Продам 2кім квартиру на Таірова. Лиманка - зображення 1
Продам 2кім квартиру на Таірова. Лиманка - зображення 2
Продам 2кім квартиру на Таірова. Лиманка - зображення 3
Продам 2кім квартиру на Таірова. Лиманка - зображення 4
Продам 2кім квартиру на Таірова. Лиманка - зображення 5
Продам 2кім квартиру на Таірова. Лиманка - зображення 6
Продам 2кім квартиру на Таірова. Лиманка - зображення 7
Продам 2кім квартиру на Таірова. Лиманка - зображення 8
Кімнат:
Загальна площа: 45 м²
Поверх: 17 
Поверховість: 19 
Опалення: Власна котельня 
Назва ЖК: 57 Перлина  
ID: 822038680 
ЖК «57 Перлина» побудована найкращою будівельною компанією м. Одеси «Kadorr Group» у 2021 році в Перлинному кварталі на Таірова. На теперішній час весь квартал збудований та нараховує близько 15 сучасних будинків з усією необхідною для життя інфраструктурою. В кожному з будинків на 1 поверсі комерційні приміщення з найрізноманітнішими видами підприємств.

Крім того, в будинку власна котельня, сучасні безшумні та швидкісні ліфти, підземний паркінг (бомбосховище) та встановлений потужний електрогенератором, що дасть вам можливість бути завжди в теплі та з працюючими ліфтами та водою у квартирі. Біля будинку сучасні дитячі та спортивні майданчики.

Біля вказаного кварталу в пішій доступності знаходиться гіпермаркети «Метро» та «Епіцентр», оптовий продуктовий ринок, школа та дитсадочок. Крім того, біля Перлинного кварталу проїжджає багато різних автобусів та поряд знаходяться їх кінцеві зупинки.

5 хвилин на автомобілі (це лише 3км від кварталу) і ви приїдете до найчистіших пляжів міста або найбільшого парку Одеси, де вам та вашим дітям буде чим зайнятись на всі вихідні. Крім того, біля кварталу будуються торгівельні та бізнес центри, де ви зможете не тільки відпочивати, а й почати займатися своєю справою.

Ремонт квартири зроблений в світлих тонах та в сучасному стилі. В коридорі зліва одразу при вході в квартиру місце під шафу-купе для верхнього одягу та взуття, а з права - ванна кімната 4м. Прямо прохідна кухня-вітальня біля 15м, де вистачає місця для приготування їжі та відпочинку або прийняття гостей. Далі з права спальня кімната з власною гардеробною, а зліва - друга спальня з виходом на балкон. Вікна усіх кімнат виходять на схід і видно море.

Квартира продається по переуступці у забудовника та на неї можливе розтермінування на 6000$.

Ключі у мене, можливий показ на протязі дня.
Віталій
Був у мережі 20 вересня 12:56
Коментарі до цього оголошення закриті
Наверх