Продається 1-кімнатна квартира ЖК «Сонячний» Бориспіль від власника $65 000

Продається 1-кімнатна квартира ЖК «Сонячний» Бориспіль від власника

Борисполь
27 мая №173957
Комнат:
Общая площадь: 38 м²
Этаж: 15 
Этажность дома: 18 
Название ЖК: Сонячний  
ID: 810254002 
Продається затишна однокімнатна квартира на 15 поверсі з чудовим видом на місто. Квартира обладнана сучасним євроремонтом та повністю мебльована, готова стати вашим затишним оселю для комфортного життя.

У просторій кімнаті вас вітає затишна атмосфера, створена завдяки натуральним та приємним кольорам. Велике вікно дозволяє надходити багато природного світла, створюючи світлу та повітряну обстановку.

Сучасна кухня обладнана всіма необхідними приладами та меблями для комфортного готування та прийому їжі. Ванна кімната виглядає як справжній куточок релаксу завдяки стильному плитковому дизайну та новій сантехніці.

Квартира розташована в зручному районі з розвиненою інфраструктурою. Поблизу знаходяться магазини, кафе, парки та зупинки громадського транспорту, що дозволить з легкістю дістатися до будь-якої частини міста.

Ця квартира - ідеальний вибір для одного або молодої пари, які цінують комфорт, затишок та сучасний стиль. Не втрачайте можливість стати власником цього чудового помешкання і насолоджуватися життям в самому серці міста!
65.000$
Ольга
Был онлайн 29 июня 14:14
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$65 000
Обратный звонок Связаться
Ольга
Был онлайн 29 июня 14:14