ПРОСТОРА! ВИДОВА! 2к 75м2 ЖК Брест-Литовський м.Житомирська #10202 $88 999

ПРОСТОРА! ВИДОВА! 2к 75м2 ЖК Брест-Литовський м.Житомирська #10202

Чайки (Киевская обл.)
2 февраля №62501
Комнат:
Общая площадь: 75 м²
Этаж:
Этажность дома: 13 
Отопление: Собственная котельня 
Название ЖК: ЖК Брест Литовський  
ID: 832531871 
#10202
У продажу 2-кімнатна квартира (74.6 м2) у ЖК Брест Литовський.

Квартира повністю мебльована та укомплектована всією необхідною для проживання технікою. Звукоізоляцію стін та підлоги.

кімната 1: 21.5 м2

Простора зала з виходом на вітражну лоджію з електричним підігрівом підлоги (4.9 м2). Підлога в залі - паркет масив дуб, вікна з дитячими замками, кутовий диван розкладний, крісло, стелаж і тумба. Встановлений кондиціонер.

кімната 2: 15.9 м2

Світла дитяча для двох дітей. Підлога - паркет масив дуб, пухнастий килим, вікна з дитячим замком, нове двоповерхове ліжко з ортопедичними матрацами, письмовий стіл, шафа, комод, стелаж та ящик для іграшок. Встановлений кондиціонер.

кухня 10.5 м2

З кухні є вихід на застекленний балкон (1.1 м2). Підлога - плитка, кухня з деревяними фасадами масив черешні, холодильник, електрична плита та духовка, встановлений фільтр для питної води, стіл розкладний та стільці.

коридор 14.9 м2

Великий коридор, що переходить у передпокій. З двома великими та місткими шафами-купе, та з додатково великою полицею для взуття. У передпокої встановлено нову дитячу шведську стінку.

ванна 3.6 м2

Ванна зі скляною перегородкою з розсувними дверцятами, умивальник з широкою столешницею, велике дзеркало, стелаж та місткі висувні полиці, бойлер.

Гаряча вода від бойлера для ванни і для кухні. Електричний підігрів підлоги.

туалет 2.2 м2

В туалеті встановлена пральна машинка на 5 кг.

Кімнати квартири виходять на три сторони: захід, схід і південь. З вікон відкривається чудовий краєвид на собор, Петропавлівську Борщагівку, Київ та зелене незабудоване поле.

9 поверх 13 поверхового цегляного будинку, рік забудови 2009. В будинку незалежне опалення з власною котельнею на даху. До будинка підключені дві лінії електропостачання (основна та резервна), Додаткові генератори на випадок повного відключення світла. Автономне водозабезпечення ЖК за рахунок двох власних свердловин. В будинку є два ліфти (OTIS): пасажирський та вантажний.

Інфраструктура:

Паркінг підземний. Безкоштовний паркінг на території ЖК для жителів будинку. Вїзд та виїзд на територію комплексу через шлагбаум. Додатково біля ЖК є ще один приватний паркінг закритого типу.

Відразу біля будинку у пішій доступності 2-3 хв. ТЦ «Новус», продуктові магазини, аптека, кавярня. В будинку розташоване відділення Нової Пошти.

Навпроти будинку у пішій доступності 2-3 хв знаходиться нова приватна школа.

Зупинка автобусів та маршруток також знаходиться біля будинку за 200 м.

Вихід з території будинку до соснового лісу з прогулянковими стежками та місцем для відпочинку.

Великий дитячий майданчик, закритий для вїзду автомобілів.

Від будинку швидко дістатися до найближчих ЖК «Сонцтаун» та «Чайка» - 10 хвилин пішки. А також до Петропавлівської Борщагівки.

Продаж по праву власності! Телефонуйте! У нас завжди актуальні пропозиції!
Олександр
Был онлайн 29 июня 14:14
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$88 999
Обратный звонок Связаться
Олександр
Был онлайн 29 июня 14:14