Здається 3 кімнатна квартира. СВІТЛО в будинку завжди Є. 16 000 грн

Здається 3 кімнатна квартира. СВІТЛО в будинку завжди Є.

Черкассы
26 июня №189703
Комнат:
Общая площадь: 64 м²
Этаж: 10 
Этажность дома: 10 
Отопление: Централизированое 
ID: 849258749 
Здається в довгострокову оренду простора 3-х кімнатна квартира-студія неподалік від центру міста Черкаси на перехресті вулиць Б.Хмельницького і вул. Нарбутівська 8/1.
Квартира розташована на 10-му поверсі, повністю вся утеплена. Над нею знаходиться повноцінний технічний поверх, тому проблем з дахом гарантовано не буде.
Загальна площа квартири складає 63, 7 м2, стильна і зручна кухня-вітальня з розкладними диваном, дві окремі кімнати (за потреби буде поставлено двоспальне ліжко у спальню та додатково в дитячу), балкон і лоджія, з виходами на південь і на північ, звідки відкривається красива панорама міста, завдяки чому квартира дуже світла і затишна. Роздільний санвузол з якісною технікою, зроблена гідроізоляція підлоги, що запобігає можливості затоплення сусідів знизу. Встановлені якісні вхідні металеві двері та міжкімнатні в квартирі, вбудована кухня з газовою поверхнею та духовою шафою Gorejie, вбудована посудомийна машинка, в в коридорі вбудована величезна шафа купе та меблі в дитячій, які залишаються новим власникам. На кухні та санвузлах керамічна плитка, по всій квартирі на підлозі покладений ламінат.
У квартирі на полу влаштована тепла підлога, яка поділена на різні зони, встановлені якісні бойлер, кондиціонер, лічильники на холодну і гарячу воду, повна заміна труб в сан / вузлі і на кухні, проведена сигналізація, домофон. У будинку автономне опалення, що знижує вартість комунальних платежів, та не відключається електроенергія.
Будинок цегляний, 2000-го року, двір закритого типу з дитячим майданчиком. Є власна котельня, що забезпечує помірні комунальні послуги. Двір - тихий, не проїзний, є дитячий майданчик, місця для паркування. До центру їхати 5 хвилин, поруч супермаркет Делікат, школа 12, 11, водоканал, аптека, дитячі садки і майданчик та ін.
Показ за домовленістю, ключі в агентстві.
Вартість – 16000 грн/місяць +ком послуги. Оплачується місяць оренди + гарантійний платіж.
Орендар сплачує послуги АН в розмірі 50% від місячної оренди квартири одноразово.
Володимир
Был онлайн 29 июня 14:14
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
16 000 грн
Обратный звонок Связаться
Володимир
Был онлайн 29 июня 14:14