Есклюзивн від Забудовника!2кім квартира 70м2 під іпотеку 3%! 2 030 000 грн

Есклюзивн від Забудовника!2кім квартира 70м2 під іпотеку 3%!

вулиці Лісова 42, Чернигов на карте
26 декабря 2023 №17932
Комнат:
Общая площадь: 70 м²
Этаж:
Этажность дома: 10 
Отопление: Индивидуальное газовое 
Название ЖК: Лісова 42  
ID: 808365479 
Ексклюзивно від надійного Забудовника, для якого репутація то не просто слова!!!

Акційна ціна на квартиру з найкращим плануванням!

Можна використовувати за державною програмою 3%!
Залишайте свої фінансові турботи за спиною, оскільки є можливість оформлення іпотеки. Зверніться до нас, і наші спеціалісти допоможуть вам з процесом оформлення іпотечного кредиту. Ви зможете зручно розподілити вартість квартири на декілька років та забезпечити собі комфортне життя у новому будинку.

ЖК Лісовий - ваше ідеальне місце для роботи і життя. Ультрасучасний, багатофункціональний житловий комплекс у Єловщині, на вулиці Лісова 42. За всього 5 хвилин пішки до Голлівуду. Пейзажі, які захоплюють - сосновий ліс, набережна... тепер кожного ранку надихає з вікна.
І головне - ви завжди у ритмі життя! Тут ідеальна інфраструктура, комплекс розташований в екологічній зоні. І хоча прибудинкова територія залишається доступною всім, архітектори і дизайнери продумали кілька незалежних функціональних зон. Останні не перетинаються між собою, тому дарують власникам відчуття приватності. Наприклад, для автомобілів передбачено шикарний підземний паркінг та відкритий наземний майданчик. А для спортсменів і людей, які слідкують за своїм здоров'ям, спроектовано елітний фітнес-клуб.
Класне планування: простора кухня з великим панорамним вікном, великі та світлі кімнати!

ЖК Лісовий - це не мрія, а ваша нова реальність. Потрібно лише зробити перший крок і зателефонувати в відділ продажу, де ми з радістю відповімо на всі ваші запитання.
Михайло
Был онлайн 29 июня 14:14
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
2 030 000 грн
Обратный звонок Связаться
Михайло
Был онлайн 29 июня 14:14
Расположение
вулиці Лісова 42, Чернигов