Квартира в р-ні Рокоссовського! $67 000

Квартира в р-ні Рокоссовського!

Чернигов
8 мая №156138
Комнат:
Общая площадь: 72 м²
Этаж:
Этажность дома:
Отопление: Централизированое 
ID: 845772248 
Продається доглянута та стильна 3-кімнатна квартира в самому серці Чернігова, у мальовничому районі Рокоссовського, по вулиці Захисників України. Знаходиться запропонована квартира на 4-му поверсі дев'ятиповерхового цегляного будинку.
Квартира потішить вас своєю світлістю та чималою площею, загальна площа становить 72 квадратних метрів. Дуже тепла, знаходиться в середині будинку. На вас чекають просторі кімнати і величезна кухня площею 20 квадратних метрів, обладнана всіма необхідними меблями і побутовою технікою. Гарний санвузол з якісною сантехнікою додасть комфорту вашому повсякденному побуту. Усі деталі продумані до дрібниць, щоб забезпечити вам максимальний комфорт і затишок. Також в квартирі зроблені тепла підлога і є система сигналізації, яка забезпечить додатковий комфорт і безпеку.
Район має розвинену інфраструктуру: тут ви знайдете всі необхідні магазини, школи, дитячі садки, аптеки та багато іншого. Це ідеальне місце для тихого і спокійного проживання в оточенні зелені та зручностей.
Не пропустіть можливість стати щасливим володарем цієї прекрасної квартири в Чернігові!
Надія
Был онлайн 29 июня 14:14
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$67 000
Обратный звонок Связаться
Надія
Был онлайн 29 июня 14:14