Продам квартиру/2/9 (ЧН)/ Ремонт

Чернигов
13 мая №160414
Комнат:
Общая площадь: 83.7 м²
Этаж:
Этажность дома:
Отопление: Централизированое 
ID: 843732883 
Чотирикімнатна квартира площею 83,7 м2 у районі з гарною інфраструктурою, в будинку ЧН серії, на комфортному поверсі, з ремонтом – це оптимальний варіант для тих, хто налаштований на комплексне вирішення свого житлового питання без подальших матеріальних та часових витрат!
• Будинок ЧН серії. Дві квартири в блоці.
• Квартира на КОМФОРТНОМУ другому поверсі. Вікна на дві сторони. Має зовнішнє УТЕПЛЕННЯ.
• Оптимальний метраж та ЗРУЧНЕ планування квартири: три кімнати площею 12,5 м2, одна - 17,1 м2, кухня – 8,6, роздільний санвузол, хол, лоджія.
• Зроблено РЕМОНТ: встановлено броньовані вхідні двері, мепталопластикові вікна з гарною шумоізоляцією та біометалеві радіатори; на підлозі укладено плитку і ламінат; стіни оздобллено шпалерами; кухню та хол облаштовано вбудованими меблями.
• Встановлено ЛІЧИЛЬНИКИ обліку споживання: води, електроенергії, теплової енергії (на будинок). Для альтернативного підігріву води передбачено бойлер.
• На прибудинковій території є місце для стоянки автомобіля.
• Будинок розташовано в районі з розвиненою ІНФРАСТРУКТУРОЮ: в кроковій доступності зупинки громадського траспорту, заклади освіти, об’єкти торгівлі і сервісу, парк для відпочинку.
Ці, а також інші зручності та необхідні елементи благоустрою вже чекають на Вас. Тому, якщо Ви перебуваєте у пошуку чотирикімнатної квартири з ремонтом, в районі з гарною інфраструктурою та у відповідному ціновому діапазоні, то Ласкаво просимо до нас на показ! Телефонуйте, щоб уточнити деталі та домовитись про перегляд.
Виктория
Был онлайн 29 июня 14:14
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$61 000
Обратный звонок Связаться
Виктория
Был онлайн 29 июня 14:14