Затишна квартира. Дім бізнес класу. Центр міста. $48 000

Затишна квартира. Дім бізнес класу. Центр міста.

вул..93-, Днепр на карте
17 декабря 2023 №3896
Комнат:
Общая площадь: 30 м²
Этаж:
Этажность дома:
Отопление: Собственная котельня 
Название ЖК: Classic Hall  
ID: 799825787 
Продається затишна квартира в клубному будинку бізнес класу «Классік Холл» по вул..93-ої Холодноярської бригади (у минулому - вул..Челюскіна) 10 у самому центрі Дніпра поряд із ЖК Моцарт та Бульваром Мистецтв, що перетворюється у вечірнє свято світла завдяки спеціалістам всесвітньовідомої Дніпровської компаніі Expolight.

Классік Холл – зданий в експлуатацію витончений будинок у стриманому класичному стилі із каскадною архітектурою, в якому менше 40 квартир. Перший поверх будівлі займає комерційна нерухомість (вже працює PLOV bar) та лоббі будинку. Поряд із будинком – гостьовий паркувальний майданчик.

Завдяки зручному розташуванню будинку у самому центрі міста, квартира в «Классік Холл» - надійне вкладення сьогодні - в майбутнє: чи то інвестиція із метою подальшої здачі в оренду, чи то придбання квартири для дитини або поселення батьків ближче до себе, щоб бути впевненими, що з ними все гаразд.
А те, що квартира розмістилася на 6 поверсі і вікна не виходять на червону лінію вулиці додає затишку, тиші та спокою. Але як тільки ви зробили крок із дому, ви вже у самому вирі подій центра міста.

Високі вікна та стеля додають квартирі простору і вільного повітря.
Квартира має прямокутну форму та два стояки, що дає можливість зручно спланувати іі під власні вподобання.

Звертайтеся, щоб переглянути квартиру (ключі в мене)!
Александр
Был онлайн 12 июля 09:13
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$48 000
Обратный звонок Связаться
Александр
Был онлайн 12 июля 09:13
Расположение
вул..93-, Днепр