Під завдатком! Найдешевша однокімнатна квартира в Дубно на 5-й школі $16 950

Під завдатком! Найдешевша однокімнатна квартира в Дубно на 5-й школі

Дубно
18 января №44885
Комнат:
Общая площадь: 34.5 м²
Этаж:
Этажность дома:
Отопление: Индивидуальное електро 
ID: 823395971 
Видано завдаток, тимчасово не показуємо. Найдешевша однокімнатна на ринку! Більше фото за посиланням : vashdimdubno.com/?p=14660 (скопіюйте і вставте в адресний рядок браузера для переходу). Тисніть "показати більше", що б прочитати весь опис

Повноцінна однокімнатна квартира (перепланована з двох кімнат гуртожитку), розташована на четвертому поверсі 4-поверхового цегляного будинку в районі зупинки “5-та школа”.

34,5 м кв. загальної площі. Кімната 17,3 м кв., простора кухня 9 м кв., коридор і об`єднаний санвузол. Всі зручності в квартирі!

Квартира в стані майже завершеного ремонту. Стіни перетерті, вікна пластикові, нові вхідні та міжкімнатні двері, нова сантехніка, нова електропроводка, у ванній кімнаті та кухні сучасна плитка, стелі натяжні. Стіна спальні, що межує з сусідньою квартирою, утеплена пінопластом для додаткової тепло- та шумоізоляції. Залишилось додати лише декілька штрихів для комфортного проживання у повністю відремонтованій сучасній квартирі!

Опалення автономне електричне!

Бонус до квартири – індивідуальна комірка (кладова) в кінці загального коридору для зберігання побутових речей.

Всі наявні в квартирі меблі та побутова техніка (крім варильної поверхні та духовки) залишаються в подарунок покупцю!

Чудовий район: транспорт в будь-який кінець міста, поруч три школи, садочок, буквально , під вікном, через дорогу поліклініка, в пішій доступності декілька супермаркетів (Епіцентр, Хмільники, Тріо), безліч магазинів, аптек і т.д.

Терміновий продаж за відповідну ціну! 16 950 доларів США. Можливий торг на переоформлення. Перегляди в зручний час (ключі в агентстві) за попередньою домовленістю, крім суботи.
Наталія АН-Ваш дім
Был онлайн 12 июля 09:13
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$16 950
Обратный звонок Связаться
Наталія АН-Ваш дім
Был онлайн 12 июля 09:13