Оренда квартири Здам в оренду 4-х кімнатну квартиру + літню кухню 4 500 грн

Оренда квартири Здам в оренду 4-х кімнатну квартиру + літню кухню

Городок(Львовская обл.)
25 мая №171967
Комнат:
Общая площадь: 90 м²
Этаж:
Этажность дома:
Отопление: Индивидуальное газовое 
ID: 814941825 
Здам на тривалий час порядній сім"ї чи родині чотирикімнатну утеплену квартиру із усіма зручностями, меблями та технікою.
Квартира знаходиться у м.Городок Хмельницької області. Розташована в двоповерховому будинку на чотири сімї з великим подвірям поряд з парком в мальовничому та тихому мікрорайоні Дубок (виїзд в сторону курорту Сатанів). Квартира повністю утепленна. Має окремий вихід на велику накриту терасу для відпочинку. Площа квартири 90 м.кв.. Під квартирою наявний власний теплий підвал площею близько 30 м.кв. для зберігання речей та інших потреб. Також на подвірї знаходиться гараж, господарчі добудови, курник та літня кухня з капітальним підвалом площею близько 15 м.кв.. На подвірї біля літньої кухні наявний невеликий огорожений вланий город.
Крім цього є всі необхідні для проживання прилади: електробойлер, газова плита, електрочайник, холодильник, пральна машина.
В квартирі встановлено індивідуальне опалення з новим однокунтурним газовим котлом (змонтовано вкінці 2022 року), що працює незалежно від наявності електрики.
Для уточнення всіх деталей прохання телефонувати з 9:00 до 19:00 год.
Сергій
Был онлайн 29 июня 14:14
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
4 500 грн
Обратный звонок Связаться
Сергій
Был онлайн 29 июня 14:14