Готова до заселення, з ремонтом та меблями Смарт-квартира Гостомель $29 500

Готова до заселення, з ремонтом та меблями Смарт-квартира Гостомель

Гостомель
19 апреля №139617
Комнат:
Общая площадь: 20 м²
Этаж:
Этажность дома:
Отопление: Индивидуальное газовое 
Название ЖК: Сенсація  
ID: 822280885 
Продам квартиру, від власника, у Гостомелі, поряд з м. Буча, в новому ЖК. у будинку живуть приємні сусіди, обстановка доброзичлива та дружня. Квартира продається з хорошим ремонтом, з новими меблями, новою побутовою технікою та з діючою охоронною сигналізацією Аjax, ПП «Сіріус». Квартира розташована на 5 поверсі, є ліфт, лічильники на воду та електроенергію на коридорі, у квартирі електрощиток, з доповненням захисного реле від перенапруги. У будинку постійне прибирання поверхів та прибудинкової території. Велика територія з розмітками для паркування машин, це дуже зручно для водіїв.
Наш ЖК, закритого типу, при в'їзді – охорона. Хороша інфраструктура розташування, поряд і Буча та Гостомель з безліччю магазинів, супермаркетів, поряд Укрпошта, зупинки автобусів 20 метрів. Поруч є річка, ліс, відпочинкові зони, а також кілька дуже красивих озер, з лебедями, відомий Бучанський парк, з відкритим тренажерним залом. Є зона відпочинку для відпочиваючих з ресторанами та кафе, з красивим озером з шезлонгами, великим пірсом, кабінками для перевдягання, і все це безкоштовно, для наших мешканців. Є на вибір кілька дитячих садків, шкіл, поліклінік, відділень Банків, залізнична станція, відділення Нової Пошти, Розетка, АТБ, Новус, Епіцентр та багато іншої інфроструктури.
Все продається як на фото квартири, всі фотографії живі, справжні. Документи на право власності є, квартира готова до продажу, ціна: 32000 $, усі витрати оплачує покупець.
Наталія
Был онлайн 12 июля 09:13
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$29 500
Обратный звонок Связаться
Наталія
Был онлайн 12 июля 09:13