Продаж смарт квартири за гарною ціною! $15 700

Продаж смарт квартири за гарною ціною!

Гостомель
24 сентября №235771
Продаж смарт квартири за гарною ціною! Гостомель - изображение 1
Комнат:
Общая площадь: 23 м²
Этаж:
Этажность дома:
Отопление: Индивидуальное електро 
Название ЖК: Сенсація  
ID: 857135536 
Новий житловий комплекс буде побудований в Гостомелі, недалеко від красивих озер і серед зеленої екологічно сприятливої зони. Це буде ціле невелике містечко, що складається з десяти п'ятиповерхових будинків, які за задумом розробника утворюють гармонійний ансамбль на затишній компактній території за огорожею. Фасади будівель будуть оформлені в мінімалістичному модерністичному стилі. Клас житла позиціонується як економіст, тому квартири будуть доступні за ціною практично для будь-якого покупця.
Територія, на якій будується комплекс, закрита від проникнення сторонніх осіб і проїзду автомобілів. Надійна система охорони забезпечить спокій мешканців. У внутрішніх двориках будуть побудовані сучасні ігрові майданчики для дітей, спортивні куточки, зони відпочинку з затишними лавками і акуратними клумбами. Свої автомобілі мешканці зможуть розміщувати на відкритій стоянці.
Розташування комплексу буде сприятливим в тому сенсі, що він знаходиться практично посередині між двома населеними пунктами самим Гостомелем і сусідньою Бучей. Таким чином до послуг мешканців різноманітна інфраструктура як одного, так і другого з них. На короткій відстані поїздки є мережеві супермаркети, дитячі садки, школи, гімназії. За десять хвилин можна дістатися до облаштованого парку. З зупинки автобуса, яка знаходиться в хвилині ходьби, можна доїхати до станції метро «Академгородок». На особистому автотранспорті цей шлях займе не більше півгодини.
Наталія
Был онлайн 20 сентября 12:56
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$15 700
Обратный звонок Связаться
Наталія
Был онлайн 20 сентября 12:56
Наверх